Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

‹ Alle nieuwsberichten

Toshiba TG01 met 1GHz CPU

Informatie uitgelekt

In navolging van concurrenten Samsung en LG lijkt ook Toshiba moeite te hebben om alle nieuwe productinformatie voor het komende Mobile World Congress binnenshuis te houden. Afgelopen jaar was niet bijzonder succesvol voor Toshiba, maar met deze nieuwe PDA hoopt men daar verandering in te brengen.

Snapdragon CPU

Als eerste mobiele apparaat beschikt de Toshiba TG01 over een processor van maar liefst 1 gigahertz. Deze Snapdragon CPU van Qualcomm moet voor uitstekende prestaties gaan zorgen onder Windows Mobile 6.1, waar de PDA op zal draaien. Waar deze CPU exact toe in staat is, is nog onduidelijk, maar het spreekt voor zich dat het afspelen van video's met veel detail geen probleem gaat vormen.


Toshiba TG01

De TG01 zal voorzien worden van alle moderne functies, zoals GSM, GPRS, UMTS, HSDPA, Wifi, Bluetooth en GPS. De officiële
introductie zal plaatsvinden op het Mobile World Congress.

Aanmelden nieuwsbrief

Vul hier je e-mailadres in en ontvang de nieuwsbrief met het laatste nieuws en de meest actuele aanbiedingen automatisch in je mailbox.

Top 5 populairste smartphones

Motorola Moto G5s Plus Grey

Motorola Moto G5s Plus Grey

 
Xiaomi Mi A2 32GB Black

Xiaomi Mi A2 32GB Black

 
Apple iPhone SE 32GB Black

Apple iPhone SE 32GB Black

 
Sony Xperia XZ2 Compact Green

Sony Xperia XZ2 Compact Green

 
Huawei P Smart+ Black

Huawei P Smart+ Black

 

Blijf altijd op de hoogte

Nergens ben je zo snel op de hoogte van het laatste telecomnieuws als via de officiële Social Media-kanalen van Belsimpel.nl.