‹ Alle nieuwsberichten

De BlackBerry Classic: een smartphone met een fysiek Qwerty-toetsenbord én touchscreen!

De BlackBerry Classic: een smartphone met een fysiek Qwerty-toetsenbord én touchscreen!

De BlackBerry Classic is een gebruiksvriendelijke smartphone die beschikt over een fysiek qwerty toetsenbord én een touchscreen. De Classic is één van de weinige toestellen op de markt met dit type toetsenbord en is verkrijgbaar bij Belsimpel.nl! De smartphone heeft het klassieke uiterlijk die we kennen van de succesvolle BlackBerry toestellen uit het verleden.

De BlackBerry Classic heeft als grote voordeel de combinatie van een touchscreen met het fysieke toetsenbord. Bij gewone smartphones is het soms lastig om lange teksten snel en foutloos te typen. Met fysieke knoppen gaat dit echter een stuk beter, waardoor de Classic ook een ideale smartphone is voor zakelijk gebruik. U kunt namelijk razendsnel e-mails lezen en beantwoorden! Het toetsenbord heeft een Qwerty-indeling, een bekende indeling waarmee snel en eenvoudig getypt kan worden. Het scherm is 3.46 inch lang en is volledig touchscreen, waardoor de bediening van het toestel optimaal snel gaat!

De Classic draait op het besturingssysteem BlackBerry 10. Dit is de nieuwste versie van het BlackBerry besturingssysteem en biedt een uitstekende gebruikservaring. Zo draaien er al meer dan 250.000 applicaties op dit OS, waardoor er voor iedereen leuke en handige applicaties tussen zitten. Daar komt bovenop dat u ook Android apps kunt installeren op uw telefoon. Ook heeft deze versie een nieuwe functie: BlackBerry Balance. Hiermee kunt u overzichtelijk privé en zakelijke informatie en bestanden scheiden, waardoor u nooit meer zaken door elkaar haalt. Al met al is de BlackBerry Classic dus ook een uitstekende smartphone voor zakelijk gebruik!

De BlackBerry Classic is verkrijgbaar als los toestel of in combinatie met een abonnement op Belsimpel.nl.

Meer nieuws over: