‹ Alle nieuwsberichten

Android 5.0 Lollipop update voor de HTC One M8

Android 5.0 Lollipop update voor de HTC One M8

Woensdag 28 januari is HTC in de Benelux gestart met een update van Android 5.0 Lollipop voor de HTC One M8. De gebruiksvriendelijkheid van het stijlvolle toestel is door de update van HTC een stuk verbeterd. Gebruikers van de One M8 kunnen vanaf nu dus genieten van de nieuwste Android versie. 

De HTC One M8 is al een plezierig toestel om te gebruiken, maar dankzij de update van HTC met Android 5.0 Lollipop wordt de smartphone nog leuker om mee te werken. Android 5.0 Lolilpop is de opvolger van Android 4.4 Kitkat en wordt erg geroemd om zijn gebruiksvriendelijkheid. De update van HTC brengt natuurlijk een aantal voordelen met zich mee. Ten eerste is het uiterlijk van de interface van de telefoon veranderd met een nieuw design, het Material Design. Het ontgrendelscherm en de notificaties die erop verschijnen zijn ook vernieuwd.

Daarnaast zijn de privacy mogelijkheden van de One M8 verbeterd, net als zijn functionaliteit. Ook het multitasken is een stuk verbeterd: vanaf nu is het nog makkelijker om te switchen tussen verschillende recente applicaties. De combinatie van Android 5.0 Lollipop en de krachtige 2,3 GHz quad-core processor van het toestel, brengt multitasken naar een hoger niveau. Tot slot wordt er nog een nieuwe functie aan het toestel toegevoegd: de zoekfunctionaliteit bij ‘instellingen’.

De HTC One M8 is niet voor niets the Most Innovative Smartphone van 2014. Het toestel beschikt over een aantal topkwaliteiten, het is de eerste smartphone met maar liefst drie camera’s! Aan de achterkant van het toestel zitten twee scherpe camera’s, ook wel de Duo camera genoemd. Op deze manier is het mogelijk om foto’s achteraf scherp te stellen voor levendige foto’s. Aan de voorkant zit nog een derde camera van maar liefst 5 mega-pixels! Verder staat de One M8 er om bekend dat het toestel zeer krachtige hardware combineert met een stijlvolle aluminium behuizing.

De HTC One M8 is als los toestel te koop of in combinatie met een abonnement verkrijgbaar bij Belsimpel.nl. U kunt kiezen uit de kleuren goud, zilver of grijs.

 

Meer nieuws over: