‹ Alle nieuwsberichten

Gerucht: Opvolger HTC One M8 wordt aangekondigd op 1 maart

Gerucht: Opvolger HTC One M8 wordt aangekondigd op 1 maart

Aan de vooravond van de Mobile World Congress gaat HTC nieuwe producten tonen. Waarschijnlijk wordt dan ook de opvolger van de HTC One M8 gepresenteerd. Volgens de geruchten heeft dit toestel een octa-core processor en een verbeterde accu.

Er zijn al meerdere geruchten over de opvolger van de HTC One M8 verschenen. Het toestel gaat waarschijnlijk HTC One M9 heten, alhoewel het ook mogelijk is dat HTC voor een meer pakkende naam kiest. HTC heeft in een officiële mededeling laten weten dat het bedrijf op 1 maart nieuwe producten gaat presenteren. De kans is groot dat hier ook de nieuwe high-end smartphone getoond gaat worden. In Barcelona wordt van 2 tot 5 maart de Mobile World Congress gehouden.

De specficaties van het toestel zouden al zijn uitgelekt, maar toch bestaat er nog enige twijfel. Het toestel zou even groot blijven (5 inch) en een resolutie krijgen van 1920 bij 1080 pixels. Verder zou er aan de achterkant een 20.7-megapixel camera zitten. Sommige sites suggereren echter een 5.5 inch scherm met een resolutie van 2560x1440 pixels en een camera van 16 megapixel. Ook de processor is verbeterd, naar verluidt krijgt het model een Qualcomm Snapdragon 805 of 810-soc, met maar liefst acht kernen. Om niet achter te blijven op de concurrentie krijgt de accu een verbeterde capaciteit van 2840 of 3500 mAh.

Voor meer geruchten, specificaties en foto's bekijk onze toestelpagina.

Bron: Tweakers.

Meer nieuws over: