‹ Alle nieuwsberichten

Gerucht: HTC 'Hima' One M9 krijgt Ultra-model

Gerucht: HTC 'Hima' One M9 krijgt Ultra-model

De HTC One M8 krijgt binnenkort een opvolger. De HTC One M9, mogelijk HTC Hima genoemd, wordt volgens geruchten ook als Ultra-model uitgebracht. Dit Ultra-model zal groter zijn dan de 'gewone' variant en daardoor concurreren met toestellen als de Samsung Galaxy Note 4 en de Apple iPhone 6 Plus. 

De verschillende bronnen die over de HTC Hima, oftewel de One M9, posten zijn er nog niet over uit hoe groot het scherm van het toestel zal worden: wordt het 5.5 inch of blijft het toch bij 5 inch? De berichten over een Ultra-model zouden hierdoor dan ook erg aannemelijk zijn. Het reguliere model zou dan een 5 inch scherm krijgen en het Ultra-model zou met een scherm van 5.5 inch tot de "phablets" behoren. 

Ook wordt er over de opvolger van de HTC One M8 gezegd dat het toestel een Qualcomm Snapdragon 810-processor zal hebben. Qualcomm zou problemen hebben met het produceren van deze processor, omdat hij te heet wordt. Hierdoor is de release van deze processor mogelijk vertraagd, wat effect zou hebben op de releasedatum van de HTC Hima. Of HTC hierdoor voor een andere processor zal kiezen, is nog niet bekend.

Meer weten over de HTC One M9? Kijk dan eens op deze pagina. Houd Belsimpel.nl in de gaten voor meer nieuws over dit aankomende vlaggenschip!

Bron: TabletsMagazine, TechTastic

Meer nieuws over: