‹ Alle nieuwsberichten

Gerucht: twee versies van de Sony Xperia Z4

Gerucht: twee versies van de Sony Xperia Z4

Bovenstaande afbeelding laat hoogst waarschijnlijk zien hoe 'ie eruit komt te zien: de Sony Xperia Z4! Verschillende geruchten gaan op het moment rond over deze toekomstige smartphone, bijvoorbeeld dat er twee versies uit zouden komen, maar welke hebben de meeste kans om werkelijkheid te worden? Lees gauw verder om de laatste nieuwtjes te weten te komen!

De verwachting is dat de Sony Xperia Z4 in mei 2015 uit zal komen, maar de precieze datum is nog niet bekend. De foto laat zien hoe de opvolger van de Sony Xperia Z3 er waarschijnlijk uit komt te zien, maar er is meer dan dat. Er zijn meerdere bronnen die vermelden dat het toestel in twee varianten uit zal komen: één met een Full HD-scherm en één met een Quad HD. Voor de Europese markt is het nog niet zeker of we kunnen genieten van het Quad HD-toestel, want deze versie zou alleen beschikbaar komen in de Verenigde Staten. De verdere berichten over de Xperia Z4 vertellen dat de smartphone een 5.2-inch scherm, een waterdichte en metalen behuizing en een Snapdragon 810 processor met 4GB werkgeheugen zal hebben. De specificaties lijken goed in het straatje van Sony te passen en hebben daardoor grote kans om doorgevoerd te worden in de Sony Z4.

Naast al deze informatie over de specificaties is het zeer waarschijnlijk dat de software waarop de Z4 zal draaien Android 5.0 Lollipop is. Android Lollipop is in oktober 2014 aangekondigd en ondertussen al uitgerold naar enkele toestellen, waardoor het aannemelijk is dat het ook aanwezig zal zijn op het nieuwe Sony-toestel. Deze versie van Google's besturingssysteem is voorzien van 'Material Design', een nieuwe vormgeving en een aantal nieuwe functies. De verwachting is dat er naast de reguliere Sony Xperia Z4 ook een compacte variant zal komen.

Wilt u meer lezen over de opvolger van de Sony Xperia Z4? Blijf via Belsimpel.nl op de hoogte van de nieuwste geruchten!

Bron: GSMArena