Klantenservice vandaag geopend vanaf 9.00 uur Orderstatus

‹ Alle nieuwsberichten

Gerucht: LG G4 uitgerust met G-pen

Gerucht: LG G4 uitgerust met G-pen

LG brengt in navolging van de LG G3 waarschijnlijk halverwege 2015 de LG G4 uit. Voor degenen die niet kunnen wachten op het nieuwe vlaggenschip van LG, hebben wij alvast een voorproefje. Er zijn inmiddels al wat geruchten uitgelekt, waaronder het bericht dat de LG G4 uitgerust wordt met een nieuwe eigen stylus.

Uit een uitgelekte trademark-aanvraag blijkt dat LG een nieuwe stylus aan het ontwikkelen is. Deze stylus zou niet alleen als pen te gebruiken zijn op het scherm voor het maken van aantekeningen of kleine tekeningen. De stylus zou namelijk ook uitgerust worden met opslagruimte en Bluetooth. Op die manier zou het pennetje dienen als middel om informatie en data op te slaan. Ideaal als u vaker onderweg bent en u niet altijd een USB-stick bij de hand heeft of wilt hebben. En het beste van alles: de stylus zou in de LG G4 ingebouwd worden.

Daarbij lijkt de LG G4 op de nieuwste vorm van Android, Android 5.0 Lollipop, te gaan draaien en de nieuwste Snapdragon-processor onder de motorkap te dragen. Daarnaast zou de telefoon gaan beschikken over 4 GB werkgeheugen. Dit alles zou dan kunnen resulteren in een ultra snel toestel. De camera-mogelijkheden worden daarnaast zeer waarschijnlijk verbeterd naar een 20.7-megapixel en een verbeterde optische beeldstabilisatie. Meer informatie over de LG G4 kunt u vinden via deze link

Bron: PhoneArena, PC Advisor

Meer nieuws over:

Aanmelden nieuwsbrief

Vul hier je e-mailadres in en ontvang de nieuwsbrief met het laatste nieuws en de meest actuele aanbiedingen automatisch in je mailbox.

Top 5 populairste smartphones

Xiaomi Redmi Note 7 64GB Black

Xiaomi Redmi Note 7 64GB Black

 
Motorola One Black

Motorola One Black

 
OnePlus 7 6GB/128GB Mirror Grey

OnePlus 7 6GB/128GB Mirror Grey

 
Samsung Galaxy S10 128GB G973 Black

Samsung Galaxy S10 128GB G973 Black

 
Google Pixel 2 XL 64GB Black

Google Pixel 2 XL 64GB Black

 

Blijf altijd op de hoogte

Nergens ben je zo snel op de hoogte van het laatste telecomnieuws als via de officiële Social Media-kanalen van Belsimpel.nl.