‹ Alle nieuwsberichten

De LG G Flex 2 is officieel aangekondigd

De LG G Flex 2 is officieel aangekondigd

LG heeft nu de opvolger van de LG G Flex aangekondigd: de LG G Flex 2! Op de CES-beurs op 5 januari 2015 liet LG de indrukwekkende specificaties van dit toestel zien. Zo zal het de eerste telefoon van 2015 zijn met de Snapdragon 810-processor. LG staat bekend als een merk wat vele innovaties doorvoert in de smartphone wereld. Zo ook met de LG G Flex, de eerste buigbare smartphone.

De G Flex 2 draait op de Snapdragon 810 processor en deze heeft maar liefst acht kernen, die zijn opgedeeld in twee quad-core-eenheden. Eén eenheid heeft een kloksnelheid van 2 GHz en de andere een kloksnelheid van 1,5 GHz, die extra zuinig zijn. Hiermee kan het toestel zowel zware taken uitvoeren met de krachtige kernen, als lichte taken met de zuinige kernen. Dit zou de batterijduur ten goede moeten komen. Daarbij lijkt LG al het goede van vorige smartphones mee te hebben genomen naar de LG G Flex 2. Zo is ook de Laser Autofocus uit de LG G3 terug te vinden in de camera van G Flex 2. Ook heeft het toestel weer de zelfheldende achterkant die in de LG G Flex al verwerkt was, alleen nu nog beter. De LG Flex G2 combineert dus al het goede van de vorige toestellen met nieuwe technologie

Wat het toestel natuurlijk echt uniek maakt, is de gebogen vorm. Deze is iets aangepast na de eerste G Flex, wat ergonomisch gezien een stap vooruit zou zijn. Hij zou bijvoorbeeld door de goede pasvorm beter in de broekzak passen. Daarbij wordt de microfoon door de gebogen vorm dichter bij de mond gebracht, waardoor minder achtergrondgeruis bij gesprekken te horen moeten zijn. Bovendien is het 5.5 inch scherm in de gebogen vorm beter te bezichtigen dan wanneer het toestel volledig recht is. Op die manier kan de gebogen vorm dus voordelen boven een recht toestel bieden.

Prijzen, specificaties en foto's kunt u binnenkort op Belsimpel.nl bekijken. Houd de site dus goed in de gaten!

Meer nieuws over: