Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

‹ Alle nieuwsberichten

12 Megapixel bij Samsung

Nieuwe cameratelefoon

Volgens Telecoms Korea zal Samsung op het Mobile World Congress, dat vanaf 16 februari in Barcelona plaatsvindt, een nieuw model met maar liefst 12 megapixel presenteren. Op dit moment zijn er nog geen foto's of specificaties beschikbaar, maar de serieproductie zou in februari van start moeten gaan.

Megapixelrace

De megapixelrace gaat hiermee waarschijnlijk nog niet zijn laatste fase in, Sony presenteerde in 2008 al een model met een 12 megapixelcamera. Of het wederom verhoogde aantal megapixels daadwerkelijk betere foto's op gaat leveren, zal in de praktijk moeten blijken.


 

Meer megapixels is echter niet het enige punt waarmee Samsung zijn marktaandeel verder wil vergroten. Vorig jaar al presenteerde een dochteronderneming van Samsung een 8 megapixelcamera met een 3x optische zoomlens.

Aanmelden nieuwsbrief

Vul hier je e-mailadres in en ontvang de nieuwsbrief met het laatste nieuws en de meest actuele aanbiedingen automatisch in je mailbox.

Top 5 populairste smartphones

Motorola Moto G5 Grey

Motorola Moto G5 Grey

 
Xiaomi Mi A1 64GB Black

Xiaomi Mi A1 64GB Black

 
Samsung Galaxy J5 (2017) J530 16GB Black

Samsung Galaxy J5 (2017) J530 16GB Black

 
Huawei Mate 10 Lite Black

Huawei Mate 10 Lite Black

 
Motorola Moto G5s Plus Grey

Motorola Moto G5s Plus Grey

 

Blijf altijd op de hoogte

Nergens ben je zo snel op de hoogte van het laatste telecomnieuws als via de officiële Social Media-kanalen van Belsimpel.nl.