‹ Alle nieuwsberichten

Nieuw budgettoestel van HTC: de HTC Desire 320

Nieuw budgettoestel van HTC: de HTC Desire 320

HTC staat natuurlijk wereldwijd bekend als één van de grotere smartphonemerken. Het Taiwanese bedrijf is echter niet alleen goed in het ontwerpen van smartphones met de nieuwste innovaties en technieken, maar biedt ook betaalbare instapmodellen aan. Het nieuwste HTC budgettoestel is de HTC Desire 320.

Laat u echter niet misleiden door de term ‘budgettoestel’, want de HTC Desire 320 heeft net als andere HTC smartphones een goede prijs-kwaliteitverhouding. Het toestel heeft een TFT-beeldscherm van 4.5-inch en is daardoor compacter dan andere modellen van HTC. Wel is er het herkenbare HTC-design met de afgeronde hoeken en strakke voorkant, in dit geval afgewerkt met matgrijs. De quad-core processor met een snelheid van 1.3 GHz zorgt ervoor dat applicaties soepel draaien. Aan de achterkant van het toestel bevindt zich een 5-megapixel camera en aan de voorkant zit een tweede camera voor videobellen en selfies. Deze opvolger van de HTC Desire 310 heeft op een aantal punten verbeteringen meegekregen. Zo beschikt de Desire 320 standaard over Android 4.4 KitKat in plaats van Android 4.2, is hij dunner en heeft hij een krachtigere accu.

HTC laat op al haar smartphones HTC Sense draaien, oftewel de HTC laag bovenop het standaard Android besturingssysteem. Dit brengt op het startscherm het handige HTC BlinkFeed, die een overzicht geeft van updates van sociale netwerken en nieuwsbronnen. Handig is dat u deze kunt personaliseren en zo precies te zien krijgt wat u graag wilt zien. Wanneer u voorkeur heeft voor een eenvoudiger startscherm, dan is dat uiteraard ook mogelijk. Dit maakt de HTC Desire 320 ook zeer geschikt voor de beginnende smartphonegebruiker. De HTC Desire 320 is nu verkrijgbaar via Belsimpel.nl, zowel een los toestel als met abonnement. Een overzicht van de beste HTC aanbiedingen vindt u hier.