‹ Alle nieuwsberichten

Motorola Nexus 6 nu uit voorraad leverbaar!

Motorola Nexus 6 nu uit voorraad leverbaar!

De Motorola Nexus 6 is het nieuwe vlaggenschip van Google én is bij Belsimpel.nl nu uit voorraad leverbaar! Met de Nexus 6 geniet u van goede specificaties en heeft u altijd als eerste de nieuwe Android-updates.

De Motorola Nexus 6 is de opvolger van de Nexus 5. Voor elk Nexus-toestel gaat Google een samenwerking met een andere fabrikant aan, in dit geval dus met Motorola. De Nexus 6 is voorzien van een 5.96-inch Amoled scherm met een Quad HD-resolutie, een 13-megapixel camera, een snelle quad-core processor en als klap op de vuurpijl: Android Lollipop.

Android 5.0 Lollipop, ook wel Android L genoemd, is de opvolger van Android 4.4 KitKat en brengt een aantal vernieuwingen met zich mee. Zo heeft dit besturingssysteem een nieuw uiterlijk: Material Design. Material Design is intuïtief ingericht en bevat meer kleuren, schaduwen en 3D-effecten dan voorheen het geval was. Ook de notificaties zijn aangepast, u kunt nu meteen reageren vanaf het vergrendelscherm en u kunt een Priority-modus aanzetten, waarin alleen bepaalde mensen u kunnen bereiken. Zo krijgt u geen berichten van ongewenste personen, zodat u ongestoord uw ding kunt doen. Een andere grote aanpassing is de accuduur. Dankzij Project Volta gaat de smartphone efficiënter om met energie, waardoor u langer kunt genieten van de functionaliteiten van de Nexus 6!

De Motorola Nexus 6 32GB Black is nu uit voorraad leverbaar. Dit toestel is gratis in combinatie met een abonnement, maar ook los verkrijgbaar. Er is ook een Nexus tablet-versie: de HTC Nexus 9. Deze tablet bezit een 8.9-inch scherm en is ook voorzien van Android Lollipop.