‹ Alle nieuwsberichten

Motorola Nexus 6 nu uit voorraad leverbaar!

Motorola Nexus 6 nu uit voorraad leverbaar!

De Motorola Nexus 6 is het nieuwe vlaggenschip van Google én is bij Belsimpel.nl nu uit voorraad leverbaar! Met de Nexus 6 geniet u van goede specificaties en heeft u altijd als eerste de nieuwe Android-updates.

De Motorola Nexus 6 is de opvolger van de Nexus 5. Voor elk Nexus-toestel gaat Google een samenwerking met een andere fabrikant aan, in dit geval dus met Motorola. De Nexus 6 is voorzien van een 5.96-inch Amoled scherm met een Quad HD-resolutie, een 13-megapixel camera, een snelle quad-core processor en als klap op de vuurpijl: Android Lollipop.

Android 5.0 Lollipop, ook wel Android L genoemd, is de opvolger van Android 4.4 KitKat en brengt een aantal vernieuwingen met zich mee. Zo heeft dit besturingssysteem een nieuw uiterlijk: Material Design. Material Design is intuïtief ingericht en bevat meer kleuren, schaduwen en 3D-effecten dan voorheen het geval was. Ook de notificaties zijn aangepast, u kunt nu meteen reageren vanaf het vergrendelscherm en u kunt een Priority-modus aanzetten, waarin alleen bepaalde mensen u kunnen bereiken. Zo krijgt u geen berichten van ongewenste personen, zodat u ongestoord uw ding kunt doen. Een andere grote aanpassing is de accuduur. Dankzij Project Volta gaat de smartphone efficiënter om met energie, waardoor u langer kunt genieten van de functionaliteiten van de Nexus 6!

De Motorola Nexus 6 32GB Black is nu uit voorraad leverbaar. Dit toestel is gratis in combinatie met een abonnement, maar ook los verkrijgbaar. Er is ook een Nexus tablet-versie: de HTC Nexus 9. Deze tablet bezit een 8.9-inch scherm en is ook voorzien van Android Lollipop.

Aanmelden nieuwsbrief

Vul hier je e-mailadres in en ontvang de nieuwsbrief met het laatste nieuws en de meest actuele aanbiedingen automatisch in je mailbox.

Blijf altijd op de hoogte

Nergens ben je zo snel op de hoogte van het laatste telecomnieuws als via de officiële Social Media-kanalen van Belsimpel.