‹ Alle nieuwsberichten

Waanzinnige deal met de Alcatel OneTouch Pop C7

Waanzinnige deal met de Alcatel OneTouch Pop C7

Alcatel brengt smartphones op de markt die in het budget-segment vallen. Ze zijn ideaal voor gebruikers die hun eerste smartphone gaan aanschafffen. Voor de Alcatel OneTouch Pop C7 heeft hollandsnieuwe nu een erg goede aanbieding.

De Alcatel OneTouch Pop C7 is een zeer complete Android-smartphone voor een aantrekkelijke prijs. In september 2013 is het toestel door Alcatel uitgebracht. Het toestel is uitgerust met een 5 inch beeldscherm en heeft een quad-core processor, terwijl dit normaliter aan kostebare high-end smartphones voorbehouden is. Door de quad-core processor zult u gemakkelijk zware taken kunnen uitvoeren en meerdere apps naast elkaar kunnen draaien. Op die manier kunt u dus niet alleen meerdere apps naast elkaar laten draaien, maar ook zwaardere programma's worden goed gedraaid. Dit betekent dat ook gamen geen probleem is voor deze alleskunner.

Door het 5.0 inch beeldscherm is het niet alleen gamen, maar ook typen geen probleem. Er is namelijk voldoende ruimte op het scherm om alles te doen wat u wilt. Ook verhoogt de grootte van het scherm het kijkgemak van uw smartphone: u kunt met alle foto's en video's goed bekijken op dit grote scherm. Naast het beeldscherm en de quad-coreprocessor heeft dit toestel ook een uitbreidbaar geheugen. Op die manier heeft u altijd genoeg ruimte voor al uw muziek, foto's en video's en hoeft u zich geen moment te vervelen.

De Alcatel OneTouch Pop C7 is los verkrijgbaar vanaf €118,-. Bovendien is hij nu tijdelijk gratis vanaf €12,- per maand bij een abonnement van hollandsnieuwe. Om deze aanbieding te bekijken, kunt u hier klikken. De Alcatel Pop C7 is leverbaar in de kleuren zwart en wit.

Meer nieuws over: