‹ Alle nieuwsberichten

Decemberactie: 100 euro cashback bij aanschaf van een HTC One M8!

Decemberactie: 100 euro cashback bij aanschaf van een HTC One M8!

In de maand december biedt HTC een zeer interessante cashback aan bij aanschaf van de beste telefoon die ze op dit moment aanbieden: de HTC One M8. De cashback actie is exclusief bij Belsimpel.nl en geldig van 1 december t/m 31 december 2014.

Nu tijdelijk €100,- cashback bij aanschaf van de HTC One M8 via Belsimpel.nl. U dient zich voor 12 januari 2015 te hebben geregistreerd op de volgende actiepagina. De cashbackactie is een actie van HTC zelf en verloopt dan ook via hun eigen site. De actie geldt voor actieproducten die worden gekocht op Belsimpel.nl tussen 1 december en 31 december. Wanneer u het product heeft ontvangen, kunt u op de site van HTC het actieformulier invullen. Vervolgens dient u de bevestigingsmail te printen en samen met de streepjescode met IMEI nummer van de doos en een kopie van de factuur naar HTC te versturen. Vervolgens krijgt u binnen 10 weken na goedkeuring het bedrag uitgekeerd. De actie is bedoeld voor personen van 18 jaar of ouder en geldt zowel voor de los gekochte HTC One M8 als voor de M8 in combinatie met abonnement, alle kleurvarianten.

De HTC One M8 is onlangs verkozen tot meest innovatieve smartphone van 2014 en die titel heeft hij natuurlijk niet zomaar gekregen. HTC Boomsound met twee speakers aan de voorkant zorgt voor een prachtige geluidskwaliteit en een ultieme muziekervaring. Het besturingssysteem Android 4.4 Kitkat met HTC Sense skin zal binnenkort een update krijgen naar Android 5.0 Lollipop, de allernieuwste Android versie. De grootste eyecatcher van deze smartphone is het feit dat hij beschikt over maar liefst drie camera’s. De twee camera’s aan de achterkant maken het mogelijk om achteraf scherp te stellen op bepaalde objecten in een gemaakte foto. Zo kunt u bijvoorbeeld onscherpe onderdelen toch scherp maken. Daarnaast zorgt de HTC Ultrapixel technologie er voor dat er drie keer meer licht wordt gevangen, waardoor u ook in het donker de camera kunt blijven gebruiken. Daarnaast zijn er vele effecten voor bewerken mogelijk en kunt u bijvoorbeeld video’s opnemen in slow motion of panoramafoto’s maken. Aan de voorkant van deze HTC zit de derde camera; dit is een 5-megapixel camera die gebruikt kan worden voor onder andere videobellen en het maken van selfies.

Koop de HTC One M8 nu in het grijs of zilver bij Belsimpel.nl tussen 1 december 2014 en 31 december 2014 en claim uw cashback op de site van HTC!

Meer nieuws over: