‹ Alle nieuwsberichten

BlackBerry Passport: ideaal voor zakelijk gebruik!

BlackBerry Passport: ideaal voor zakelijk gebruik!

BlackBerry richt zich met de unieke BlackBerry Passport opnieuw op de zakelijk markt, een strategie waarmee de fabrikant eerder ongekend populair was. De BlackBerry Passport is een opvallend toestel met een vierkant scherm en fysiek toetsenbord, een combinatie die de smartphone ideaal maakt voor het typen van berichten en bewerken van teksten.

De Passport is sinds oktober 2014 verkrijgbaar op de Nederlandse markt. Het toestel onderscheidt zich van andere smartphones door drie unieke eigenschappen. Allereerst valt het formaat op: het scherm is 4.5-inch groot en vierkant gevormd, waardoor u veel kunt zien in één oogopslag. Het toestel is net zo groot als een paspoort, wat de inspiratie vormde voor de naam van het toestel. Als tweede kijken we naar het qwerty-toetsenbord. Dit toetsenbord heeft fysieke knoppen en is daarom ideaal om snel berichten te typen. Het toetsenbord heeft daarnaast touch ondersteuning waarmee het scherm ook bestuurd kan worden. Zo kunt u bijvoorbeeld scrollen door over het toetsenbord te vegen, waardoor het scherm goed zichtbaar blijft. De derde unieke eigenschap van de BlackBerry Passport is het besturingssysteem BlackBerry 10.3. Dit besturingssysteem wordt geroemd om zijn veiligheid, multitask- en e-mailmogelijkheden. 

Het BlackBerry 10.3-besturingssysteem is niet alleen verantwoordelijk voor de goede multitaskmogelijkheden, ook kunt u met dit besturingssysteem Android-applicaties gebruiken. U downloadt de apps vanuit de Amazon Android Appstore, waar meer dan 240.000 applicaties te vinden zijn. Hardware-matig wordt de BlackBerry Passport geroemd om de Qualcomm Snapdragon 800 processor en het grote werkgeheugen van 3GB. Deze twee maken het samen mogelijk dat u razendsnel kunt switchen tussen verschillende apps en bovendien kunt genieten van een vloeiend werkend toestel. Qua kleur is de Passport nu alleen nog te bestellen in het zwart. Er wordt echter gewerkt aan een rode en een witte variant van deze BlackBerry. 

Bestel de BlackBerry Passport nu bij Belsimpel.nl als los toestel of krijg hem gratis in combinatie met een abonnement!