‹ Alle nieuwsberichten

Sony PS4 Remote Play: PS4-games op uw Sony-smartphone!

Sony PS4 Remote Play: PS4-games op uw Sony-smartphone!

In september presenteerde Sony op de IFA-beurs in Berlijn de Sony Xperia Z3-serie. Sony heeft voor deze toestellen op 14 november iets exclusiefs gelanceerd: PS4 Remote Play. Hiermee kunt u PlayStation 4-games spelen op uw Xperia Z3-toestel, wat volgens Sony "de eerste meeslepende PS4 game-ervaring op een smartphone" is. Hoe werkt Remote Play en waarom is dit handig?

Vanaf 14 november is Sony PS4 Remote Play beschikbaar voor de Xperia Z3, Xperia Z3 Compact en de Xperia Z2. U kunt met de applicatie 'PS4 Remote Play' games van uw PlayStation 4 op uw Sony-smartphone afspelen. Wat moet u hiervoor doen? Ten eerste dient u de applicatie 'PS4 Remote Play' te downloaden vanuit de Google Play Store. Zorg er vervolgens voor dat uw smartphone verbonden is met hetzelfde WiFi-netwerk als de PlayStation 4 en via Bluetooth is gekoppeld aan de Dualshock 4-controller. Daarna logt u in op uw Sony Entertainment Netwerk (SEN) account, zowel op de PlayStation 4 als op uw smartphone. Nu kunt u genieten van alle actie op het beeld van uw smartphone, want het beeld wordt hier naartoe gestreamd!

Sony Remote Play is vooral handig wanneer het hoofdscherm niet beschikbaar is, bijvoorbeeld wanneer iemand anders televisie kijkt. In dat geval hoeft u het gamen niet te missen en kunt u eenvoudig verder gaan op uw Sony-smartphone. Download nu de applicatie 'PS4 Remote Play' in de Google Play Store en geniet van een unieke game-ervaring! De frontfacing speakers en de lange batterijduur van de telefoons zijn hierbij een groot voordeel zodat u optimaal kunt genieten.

De Sony Z3, Sony Z3 Compact en Sony Xperia Z2 zijn allemaal bij Belsimpel.nl uit voorraad leverbaar en kunt als los toestel of gratis in combinatie met een abonnement bestellen.