‹ Alle nieuwsberichten

Nu als pre-order te bestellen bij Belsimpel.nl: de Nexus 6

Nu als pre-order te bestellen bij Belsimpel.nl: de Nexus 6

De Motorola Nexus 6 kunt u nu als pre-order bestellen bij Belsimpel.nl. Als u een pre-order plaatst, bent u één van de eersten in Nederland die in het bezit zal zijn van dit toptoestel. De telefoon is door Motorola ontwikkeld in samenwerking met Google. Dit brengt een aantal voordelen met zich mee, waaronder een pure Android ervaring.

Ook bij Belsimpel.nl is vanaf vandaag de Nexus 6 pre-order van start gegaan, het toestel is nog niet uit voorraad leverbaar. Google en Motorola zijn een samenwerking aangegaan waaruit de Nexus 6 is ontstaan. De telefoon draait op stock Android; dit wil zeggen dat er geen aanpassingen zijn gedaan aan de interface en applicaties door de fabrikant. Hierdoor is het besturingssysteem niet alleen snel en soepel, u ontvangt ook altijd als eerste een update naar de nieuwste Google Android versie. Uit de doos draait de Motorola Nexus 6 op Android 5.0 Lollipop. Dit besturingssysteem is beter beveiligd en heeft een fris en eenvoudig uiterlijk. Verder heeft het toestel de unieke functie dat u hem draadloos kunt opladen. Het is zelfs mogelijk om de Nexus 6 in slechts een kwartier op te laden.

De Nexus 6 32GB is bij Belsimpel.nl als los toestel verkrijgbaar voor € 645,- of gratis in combinatie met een Vodafone abonnement. Ook de Nexus 6 64GB variant kunt u bestellen, dit model is als los toestel te bestellen voor € 695,-.

 

Meer nieuws over: