‹ Alle nieuwsberichten

Win de HTC Desire Eye bij Belsimpel.nl

Win de HTC Desire Eye bij Belsimpel.nl

Deze week is Belsimpel.nl met een unieke winactie van start gegaan: Win een HTC Desire Eye. Met maar drie klikken op de muisknop maakt u al kans op één van de vijf HTC Desire Eye toestellen. Deze actie is alleen deze week geldig. 

Meedoen aan de winactie is heel eenvoudig. Het enige wat u hoeft te doen is het volgende; ga naar de Facebook pagina van Belsimpel.nl, like deze pagina. Deel daarna het Facebook bericht over de winactie met al uw vrienden en u maakt al kans op één van de vijf HTC Eye Desire toestellen. U kunt gewoon achter uw computer blijven zitten en met een paar klikken bent u misschien wel de nieuwe eigenaar van dé selfiephone van HTC.

De HTC Desire Eye

De HTC Desire Eye Blue is een uniek toestel met een geweldig design. Wat dit toestel zo bijzonder maakt is dat hij beschikt over twee ontzettend goede camera's. Zowel aan de voor- als achterkant van het toestel zit een 13 megapixel camera. Daarnaast heeft elke camera een BSI-sensor en een LED-flitser, dat zelfs bij weinig licht de mooiste foto's maakt. Zo bent u altijd voorzien van de fraaiste selfies en videogesprekken van hoge kwaliteit. Deze scherpe foto's worden helder weergegeven op het 5.2-inch scherm met een resolutie van 1920x1080 en kunt u gemakkelijk delen via de NFC technologie.

De Desire Eye is niet alleen bijzonder op het gebied van foto's maken, het toestel is ook waterbestendig! De smartphone heeft een IPX7-certificering, dit houdt in dat het toestel geen waterschade zal oplopen bij een maximale diepte van één meter en en voor maximaal 30 minuten. Let hierbij wel op dat u alle klepjes gesloten houdt. Verder is de Desire Eye geschikt 4G internet, de snelste internetverbinding die er is. Internet pagina's worden razendsnel geüpload en videobellen zal voortaan zonder haperingen gaan.

De HTC Desire Eye is momenteel verkrijgbaar met abonnement en als los toestel bij Belsimpel.nl. Let op: de unieke winactie van Belsimpel.nl is alleen deze week geldig! Houdt de Facebook en Nieuwspagina van Belsimpel.nl goed in te gaten voor toekomstige winacties!