‹ Alle nieuwsberichten

Win een Motorola Moto 360!

Win een Motorola Moto 360!

Motorola heeft een nieuwe actie: win een Motorola Moto 360 bij aanschaf van een Motorola New Moto X. Bij deze unieke winactie maakt Motorola tien mensen gelukkig met een handige smartwatch! 

De Moto 360 is een slim horloge met een tijdloze en klassieke vorm, die ervoor zorgt dat u uw gewenste informatie vanaf uw smartphone gemakkelijk op uw pols ontvangt. Kans maken op deze smartwatch is eenvoudig. U koopt de Motorola New Moto X voor 15 februari 2015 op Belsimpel.nl. Daarna kunt u naar deze website gaan om uw gegevens in te vullen, doe dit wel voor 28 februari 2015. Hier kunt u een foto of scan uploaden van de kassabon en een foto of scan van de streepjescode met IMEI nummer op de verpakking. Uiterlijk 15 maart 2015 neemt Motorola contact op met de gelukkige tien winnaars van de Motorola Moto 360! 

Motorola New Moto X

In 2014 is de nieuwe versie van de Moto X op de markt gekomen, de Motorola New Moto X. Dit is toestel heeft een zeer mooi 5.2 inch AMOLED-scherm met een resolutie van 1920x1080 pixels. De New Moto X wordt aangestuurd door een 2.5GHz quad-core processor en draait op Andoid 4.4 Kitkat. Daarnaast maakt het geweldige foto's door de 13 megapixel camera met vele handige toepassingen. Verder heeft de New Moto X een luxe uitstraling door het metalen frame en is hij verkrijgbaar in een Premium leren of bamboe editie. 

De Moto 360 kunt u verbinden met uw smartphone en uw gewenste informatie verschijnt op uw pols. De smartwatch geeft meldingen van files, vluchten en nog veel meer op basis van wat u doet en waar u bent. Daarnaast reageert de smartwatch op uw stem, ideaal voor als u uw handen vol heeft en u een berichtje wilt sturen of een vergadering wilt plannen. Ook is de Moto 360 erg goed voor een gezonder hart doordat het dagelijks vergelijkingen doet met uw hartactiviteit. 

De Motorola New Moto X is bij Belsimpel.nl als los toestel verkrijgbaar en met abonnement. De winactie is geldig t/m 15 februari 2015.

motorola moto 360 watch