‹ Alle nieuwsberichten

Belsimpel.nl vierde bij de Deloitte Technology Fast50

Belsimpel.nl vierde bij de Deloitte Technology Fast50

Belsimpel.nl is vierde geworden tijdens de prijsuitreiking van de Deloitte Fast50 2014. Bij deze prijs wordt gekeken naar de procentuele omzetgroei van de laatste 5 jaar. Het Groningse bedrijf, dat de prijs al gewonnen heeft in 2012, was voor het derde jaar op rij genomineerd. Belsimpel.nl is trots op deze prestatie en hoopt deze goede omzetgroei vast te houden. Daarnaast heeft Belsimpel ook de vierde plek in de lijst van de Technology Fast50 met de hoogste scores ooit ingenomen.

Over Belsimpel

Belsimpel is een ambitieus bedrijf gevestigd aan de Grote Markt in Groningen. De organisatie heeft een jong en enthousiast team en heeft de laatste jaren een enorme groei doorgemaakt. Het bedrijf werd in 2006 opgericht door Jeroen Doorenbos en Jeroen Elkhuizen en is sindsdien uitgegroeid tot één van de grootste leveranciers van mobiele telefoons en abonnementen van heel Nederland. Belsimpel.nl staat bekend om zijn klantvriendelijkheid en zijn grote assortiment van toestellen én abonnementen. In januari 2014 werd een fysieke Belsimpel.nl winkel geopend aan de Vismarkt in Groningen. Belsimpel is erg blij en trots met de vierde plek in de Deloitte Technology Fast50 en hoopt de groei van de afgelopen jaren ook in de toekomst te kunnen doorzetten.

Lees hier meer over Belsimpel.nl.

Deloitte Technology Fast50 2014

De Deloitte Technology is een jaarlijkse prijs voor technologiebedrijven met de grootste omzetgroei. De vijftig snelst groeiende bedrijven worden genomineerd en worden onderverdeeld in verschillende categorieën, waaronder software, internet. computers, media en greentech. Voor de prijs wordt gekeken naar de procentuele omzetgroei van de laatste vijf jaar, in dit geval dus 2009 tot 2013. De winnaar van dit jaar is GreenPeak met een omzetgroei van 8757 procent. Voor bedrijven die nog geen vijf jaar bestaan bestaat er de categorie Rising Star. Hier wordt gekeken naar omzetpotentie en schaalsector, in plaats van naar groeicijfers.