‹ Alle nieuwsberichten

De Samsung Tab S: De eerste tablet met een AMOLED-scherm!

De Samsung Tab S: De eerste tablet met een AMOLED-scherm!

De Samsung Tab S is de eerste serie tablets met een AMOLED-scherm, dit scherm is door zijn erg hoge kwaliteit een grote vooruitgang. De tablet is verkrijgbaar in een 8.4 en een 10.5 inch variant. Verder heeft u keuze uit een Titanium Bronze en een White versie, en heeft u ook de mogelijkheid tot 4G internet! De tablets draaien uit de doos op Android 4.4 KitKat en beschikken over een opslaggeheugen van 16 GB.

Fantastisch scherm

Een uniek punt aan de Tab S is het fantastische beeldscherm. De tablets beschikken over een Super AMOLED touchscreen met een resolutie van 2560x1600 pixels. Dit geeft een fantastisch beeld met enorm veel detail en erg scherpe kleuren. De 8.4 inch en de 10.5 inch variant verschillen buiten de grootte weinig van specificaties. Beide versies hebben een fantastische octacore processor, die er voor zorgt dat de tablet draait als een trein. Hierdoor zijn laadtijden verleden tijd en heeft u altijd een snel werkende interface.


De Galaxy Tab S 10.5 Titanium Bronze

Vingerafdrukscanner

Een speciale nieuwe functie in de Tab S serie is de vingerafdrukscanner. Deze sensor zit in de Home-knop van het toestel geïntegreerd. De vingerafdrukscanner kan onder andere gebruikt worden om uw toestel te vergrendelen. Zo kunt u instellen dat de Tab S alleen ontgrendelt, als u uw vinger op de Home-knop legt. Deze persoonlijke ontgrendeling zorgt er voor dat u er zeker van bent dat u de enige bent die uw toestel gebruikt! Ook kan de handige sensor gebruikt worden om automatisch je gebruiksgegevens (van je Samsung Account) in te vullen of te betalen via PayPal.


De Galaxy Tab S 8.4 Titanium Bronze

SideSync 3.0

Maakt u gebruik van de Samsung Galaxy S5? Dan kunt u gebruik maken van nog een extra functie! U kunt namelijk uw telefoon besturen vanaf uw tablet. U krijgt dan op het scherm van de Tab S een kleine preview van het beeldscherm van uw smartphone, waardoor u uw Galaxy S5 op afstand kunt besturen. Deze functie wordt SideSync 3.0 genoemd en hierdoor kunt je onder andere bellen en oproepen ontvangen met uw tablet! Een andere handige functie is het Smart Switch van Samsung. Hiermee kunt u snel eenvoudig contacten, afbeeldingen en instellingen van een oude tablet (hoeft geen Samsung te zijn) overzetten naar uw nieuwe Galaxy Tab S. Zo raakt u geen dingen op uw oude tablet kwijt!

Bekijk de specificaties, foto's, reviews en nog veel meer van de Tab S 8.4 en de Tab S 10.5 op Belsimpel.nl.

Meer nieuws over: