‹ Alle nieuwsberichten

Huawei-dochterbedrijf Honor komt naar Nederland

Huawei-dochterbedrijf Honor komt naar Nederland

Huawei’s dochtermerk Honor heeft in november 2014 zijn eerste smartphones in Nederland uitgebracht. Het bedrijf gaat zich met name richten op de budgetmarkt. Hierin wil Honor zich onderscheiden door toestellen met high-end specificaties uit te brengen voor een lage adviesprijs. De Honor 6 en Honor 3c zijn de eerste twee modellen die in Nederland te koop zullen zijn. De Honor 3C is nu te koop bij Belsimpel.nl.

Waar andere high-end smartphones vaak een hoog prijskaartje meekrijgen, doet Honor het anders. Minder reclame en meer telefoon voor een lagere prijs: dát is het doel. De specificaties komen vrijwel overeen met die van high-end smartphone merken als Sony, Samsung en Apple. De prijzen van Honor zullen echter fors lager liggen dan van de concurrenten. Honor bestaat als merk al langer in Azië, maar zal dus nu ook in Europa en in Nederland in het bijzonder beschikbaar komen.

In de nabije toekomst zal Honor verschillende telefoons lanceren in Nederland. Eén daarvan is de Honor 3C met een 5.0-inch beeldscherm voor een adviesprijs van €140,-. Ook zal de Honor 6 binnenkort verschijnen op de Nederlandse markt. Dit toestel komt met een octa-core processor, 3GB werkgeheugen, een 5 inch Full HD scherm, een 13-megapixel camera en 4G+ ondersteuning. Dit voor een adviesprijs van slechts €299,-. Vooralsnog zijn dit de enige toestellen die op de Nederlandse markt uitkomen, maar in de toekomst zullen er ongetwijfeld meer volgen.

De Honor 3C is nu verkrijgbaar bij Belsimpel.nl! Het toestel is los verkrijgbaar voor maar €139 en gratis in combinatie met een abonnement.

Meer nieuws over: