‹ Alle nieuwsberichten

Tot en met 30 november op Belsimpel.nl: LG G3 & G2 Cashback actie

Tot en met 30 november op Belsimpel.nl: LG G3 & G2 Cashback actie

Op dit moment loopt er een interessante LG Cashback actie, waarbij u 50 euro retour krijgt bij aanschaf van de LG G3 en de LG G2. Bekijk dus gauw de twee toptoestellen van LG op Belsimpel.nl! De G3 is momenteel het vlaggenschip van LG en was de eerste smartphone in Nederland met Ultra HD schermresolutie. De G3 is de opvolger van voormalig vlaggenschip de G2.

Dat de LG G3 een high end toestel is, wordt bij het bekijken van de specificaties al snel duidelijk. LG heeft er alles aan gedaan om een geweldig toestel te ontwikkelen, dat een geduchte concurrent is voor de nieuwste toestellen van andere merken. Zo heeft deze smartphone een uniek 5.5-inch Quad HD beeldscherm, met een superhoge resolutie van 2560 bij 1440 pixels. Daardoor wordt eigenlijk alles wat u op dit toestel bekijkt een genot voor het oog. De 13-megapixel camera heeft een speciale autofocusfunctie die gebruik maakt van een laser, zodat er precies goed scherp gesteld kan worden. Ook de optische beeldstabilisator OIS draagt bij aan het maken van de perfecte foto.

Ondanks de vele mogelijkheden en functies is de LG G3 dankzij de geminimaliseerde LG interface eenvoudig in gebruik. De 2.5 GHz Snapdragon 801 quad-core processor zorgt ervoor dat alles wat u met dit toestel doet, vloeiend verloopt. Uiteraard ondersteunt de G3 ook het 4G-netwerk en de handige Knock Code van LG, waarbij u de telefoon kunt ontgrendelen met een gepersonaliseerd kloppatroon. Een andere vernieuwing is de mogelijkheid tot draadloos opladen.

Deze Cashback actie verloopt via LG en er gelden een aantal voorwaarden. De actie geldt voor actieproducten die worden gekocht op Belsimpel.nl tussen 1 oktober en 30 november 2014. Wanneer u het product heeft ontvangen, kunt u via de site van LG uw gegevens en een kopie van de originele streepjescode op de doos uploaden. Dit kunt u doen tot 14 december 2014. Vervolgens krijgt u binnen 10 weken na goedkeuring het bedrag uitgekeerd. De actie is bedoeld voor personen van 18 jaar of ouder en geldt alleen voor de LG G3 16GB versie. Voor de LG G2 kunt u terecht op de G2 promotie pagina.

Meer nieuws over: