Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

‹ Alle nieuwsberichten

Belsimpel.nl opnieuw uitgeroepen tot FD Gazelle

Belsimpel.nl behoort tot de 330 snelst groeiende bedrijven van Nederland en daar hoort de FD Gazellen bij! Belsimpel.nl is genomineerd voor Noord-Nederland; bedrijven uit de provincies Groningen, Friesland, Drenthe en Overijssel maken kans op deze award. Op dinsdag 18 november 2014 wordt de FD Gazelle Award 2014 uitgereikt tijdens een feestelijk evenement.

De FD Gazellen Awards worden jaarlijks uitgereikt door het Financieele Dagblad en in 2014 wordt deze uitreiking alweer voor de elfde keer georganiseerd. Dat Belsimpel.nl genomineerd is voor de FD Gazellen Award laat nog steeds zien dat de Groningse webwinkel jaarlijks enorm blijft groeien. Om in aanmerking te komen voor deze prestigieuze award, moeten alle bedrijven een omzetgroei van tenminste 20% in de afgelopen drie jaar laten zien. Tijdens de FD Gazellen Finale op maandag 1 december 2014 wordt de Gouden FD Gazelle uitgereikt: dit is een award voor de allersnelste groeier van Nederland. In 2012 mocht Belsimpel.nl zich al eens het snelst groeiende bedrijf van Noord-Nederland noemen!

Aanmelden nieuwsbrief

Vul hier je e-mailadres in en ontvang de nieuwsbrief met het laatste nieuws en de meest actuele aanbiedingen automatisch in je mailbox.

Top 5 populairste smartphones

Motorola Moto G5s Plus Grey

Motorola Moto G5s Plus Grey

 
Xiaomi Mi A1 64GB Black

Xiaomi Mi A1 64GB Black

 
Samsung Galaxy J5 (2017) J530 16GB Black

Samsung Galaxy J5 (2017) J530 16GB Black

 
Huawei P20 Lite Black

Huawei P20 Lite Black

 
OnePlus 6 64GB Mirror Black

OnePlus 6 64GB Mirror Black

 

Blijf altijd op de hoogte

Nergens ben je zo snel op de hoogte van het laatste telecomnieuws als via de officiële Social Media-kanalen van Belsimpel.nl.