Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

‹ Alle nieuwsberichten

Belsimpel.nl opnieuw uitgeroepen tot FD Gazelle

Belsimpel.nl behoort tot de 330 snelst groeiende bedrijven van Nederland en daar hoort de FD Gazellen bij! Belsimpel.nl is genomineerd voor Noord-Nederland; bedrijven uit de provincies Groningen, Friesland, Drenthe en Overijssel maken kans op deze award. Op dinsdag 18 november 2014 wordt de FD Gazelle Award 2014 uitgereikt tijdens een feestelijk evenement.

De FD Gazellen Awards worden jaarlijks uitgereikt door het Financieele Dagblad en in 2014 wordt deze uitreiking alweer voor de elfde keer georganiseerd. Dat Belsimpel.nl genomineerd is voor de FD Gazellen Award laat nog steeds zien dat de Groningse webwinkel jaarlijks enorm blijft groeien. Om in aanmerking te komen voor deze prestigieuze award, moeten alle bedrijven een omzetgroei van tenminste 20% in de afgelopen drie jaar laten zien. Tijdens de FD Gazellen Finale op maandag 1 december 2014 wordt de Gouden FD Gazelle uitgereikt: dit is een award voor de allersnelste groeier van Nederland. In 2012 mocht Belsimpel.nl zich al eens het snelst groeiende bedrijf van Noord-Nederland noemen!

Aanmelden nieuwsbrief

Vul hier je e-mailadres in en ontvang de nieuwsbrief met het laatste nieuws en de meest actuele aanbiedingen automatisch in je mailbox.

Top 5 populairste smartphones

Xiaomi Redmi Note 7 128GB Black

 

Motorola One Black

 

OnePlus 7 6GB/128GB Mirror Grey

 

LG G8s ThinQ Black

 

Samsung Galaxy S10 128GB G973 Black

 

Blijf altijd op de hoogte

Nergens ben je zo snel op de hoogte van het laatste telecomnieuws als via de officiële Social Media-kanalen van Belsimpel.nl.