‹ Alle nieuwsberichten

Apple presenteert iPad Air 2 en iPad Mini 3

Apple presenteert iPad Air 2 en iPad Mini 3

Apple heeft donderdagavond de nieuwe iPad Air 2 en de iPad Mini 3 gepresenteerd. De tablets waren uitgelekt doordat Apple de digitale handleidingen van de nieuwe iPad's al online had gezet.  Alle varianten van de iPad Air 2 en de iPad Mini 3 zijn verkrijgbaar op Belsimpel.nl.  Apple heeft beide tablets een TouchID vingerfadrukscanner meegegeven, deze sensor zagen we al eerder in de iPhone 5S en de iPhone 6.


Beide tablets werden geintroduceerd tijdens een eigen event van Apple. Opmerkelijk was dat de tablets per ongeluk al waren uitgelekt. Apple had namelijk de digitale gebruiksaanwijzing (inclusief foto's) van de Air 2 en de Mini 3 al online gezet in iBooks, de e-book catalogus van Apple. Beide tablets zijn ook in een gouden versie beschikbaar, iets wat bij de vorige iPad's niet mogelijk was. Voor de mensen die niet de hoofdprijs willen betalen voor een Apple iPad zijn de iPad Air en de iPad Mini 2 ook nog steeds voor een zeer goede prijs bij Belsimpel verkrijgbaar.

Apple iPad Air 2

De iPad Air 2 is de opvolger van de populaire iPad Air die ongeveer een jaar geleden uit kwam. De Air 2 is de snelste tablet die Apple ooit heeft uitgebracht en misschien ook wel de mooiste. Hoewel het design grotendeels gelijk is gebleven, is de tablet een stuk dunner geworden. De tablet is nu slechts 6,1 mm dik en is daarom erg eenvoudig op te bergen en mee te nemen. Een nieuwe A8X-processor zorgt er voor dat de tablet razendsnel is en grafisch uitstekende prestaties levert. Een andere grote verbetering is de vingerafdrukscanner die in de Home-button is gebouwd. Deze sensor, die door Apple 'TouchID' wordt genoemd, is erg handig bij het ontgrendelen van de tablet. De iPad Air 2 wordt gelijk ontgrendeld als u uw vinger op de Home-button legt. Deze vingerafdrukscanner zagen we al eerder in iPhones, maar is nieuw in de iPad-serie. De iPad Air 2 is verkrijgbaar in de kleuren zwart, grijs en goud. Verder is er is keuze uit 16, 64 of 128 gigabyte aan opslaggeheugen.
 

Apple iPad Mini 3

De Apple iPad Mini 3 is de nieuwe tablet in de iPad Mini serie van Apple. De stijlvolle tablet heeft een 7.9 inch display met een hoge resolutie van 2048x1536 pixels. Dit geeft een waanzinnig scherp beeld met enorm veel detail en erg felle kleuren. In de iPad Mini 3 is ook de fijne vingerafdrukscanner geïntegreerd, waardoor de tablet binnen zeer gemakkelijk kan worden ontgrendeld. De hardware van de iPad Mini 3 is minder indrukwekkend dan die van de Air 2,  maar dit is weer gecompenseerd in de prijs. Verder is het smalle formaat van de compacte tablet is voor velen een groot voordeel. De nieuwe iPad's draaien beiden op de nieuwste versie van het besturingssysteem van Apple, iOS 8.1. De tablets zijn daardoor (zoals we gewend zijn van Apple) erg gebruiksvriendelijk. De iPad Mini 3 is verkrijgbaar in de kleuren zwart, grijs en goud. 

 

Bekijk de specificaties, foto's, reviews en nog veel meer van de iPad Air 2 en de iPad Mini 3 op Belsimpel.nl. 

Meer nieuws over: