Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

‹ Terug naar het nieuwsoverzicht

Google introduceert Nexus 6

Google introduceert Nexus 6
Woensdag 15 oktober 2014

Vandaag presenteert Google de grootste Nexus-telefoon die ooit gemaakt is, de Nexus 6! Tegelijk met de Nexus 6 is de nieuwste Android versie aangekondigd: Android 5.0 Lollipop. De Motorola Nexus 6 is de opvolger van de Nexus 5, die bekend staat om zijn top prestaties tegen een voordelig prijskaartje. De Nexus-toestellen worden elke keer door een andere fabrikant gemaakt, dit keer was Motorola aan de beurt. Motorola staat bekend om zijn goede toestellen voor een scherpe prijs, zoals de Motorola Moto G 4G.

De Motorola Nexus 6 beschikt net als zijn voorganger over vele kwaliteiten. Met een schermomvang van maar liefst 5.96-inch behoort dit toestel tot de 'phablets'. Dit is een kruising tussen een smartphone en een tablet. Wanneer een toestel een groot beeldscherm heeft en de beelden scherp wil blijven weergeven, zal het display over een hoge resolutie moeten beschikken. Dit heeft Motorola helemaal begrepen en de Nexus 6 beschikt daarom ook over een super hoge resolutie van 1440x2560 pixels. Wanneer u een foto maakt met de 13-megapixel camera spat deze van het beeldscherm af. Ook is het een genot om video's te bekijken vanaf dit heldere scherm.

De hardware van de Nexus 6 is flink verbeterd ten opzichte van de LG Nexus 5. Dit komt doordat het toestel is voorzien van Android 5.0 Lollipop. Dit besturingssysteem is de opvolger van Anroid 4.4 Kitkat en is een grote verandering ondergaan. De grootste verandering betreft het uiterlijk van het besturingssysteem, Material design. Het is een frisser en eenvoudiger weergegeven design. Dit zal waarschijnlijk wel even wennen zijn voor de Android gebruikers. Dat de Nexus 6 stock Android draait is een groot voordeel: u krijgt altijd als eerste de nieuwste software updates. Ook is Android niet aangepast en zit er dus geen aparte laag overheen. Hierdoor blijft het toestel snel en vloeiend.

Bekijk de Nexus 6 32GB en Nexus 6 64GB in het zwart en wit bij Belsimpel.nl. De Pre-order van de Motorola Nexus 6 start op 18 november 2014 voor €649,-, wees er dus op tijd bij! 

Meer nieuws over:

Aanmelden nieuwsbrief

Vul hier je e-mailadres in en ontvang de nieuwsbrief met het laatste nieuws en de meest actuele aanbiedingen automatisch in je mailbox.

Top 5 populairste smartphones

Wileyfox Swift 2X Blue

Wileyfox Swift 2X Blue

 
Samsung Galaxy J5 (2016) J510 Black

Samsung Galaxy J5 (2016) J510 Black

 
Lenovo P2 Grey

Lenovo P2 Grey

 
Motorola Moto G5 Grey

Motorola Moto G5 Grey

 
Huawei P9 Lite Black

Huawei P9 Lite Black

 

Laatste tweets van Belsimpel.nl