‹ Alle nieuwsberichten

De iPhone 6 en iPhone 6 Plus door Belsimpel.nl aan eerste klanten geleverd

De iPhone 6 en iPhone 6 Plus door Belsimpel.nl aan eerste klanten geleverd

Vandaag hebben de eerste klanten die een iPhone 6 of iPhone 6 Plus hebben besteld, hun toestel ontvangen van Belsimpel.nl. De eigenaren kunnen met trots zeggen dat zij de eersten in Nederland zijn, die in het bezit zijn van een iPhone 6. Belsimpel.nl heeft een beperkt aantal exemplaren kunnen leveren; de verwachting is dat de overige bestellingen de komende twee weken zullen worden uitgeleverd. U kunt de iPhone 6 en iPhone 6 uiteraard alvast bekijken in de Belsimpel winkel.

Belsimpel.nl heeft de eerste klanten al kunnen voorzien van een iPhone 6 Plus en iPhone 6. Dit betekent dat Belsimpel opnieuw de eerste winkel is die het toestel kon leveren. De voorraad was beperkt, dus als u nog niets heeft ontvangen moet u nog even wachten. De leverstatus die u ziet op belsimpel.nl/orderstatus is actueel en wordt ieder uur bijgewerkt. Telefonisch kunnen collega's u niet meer informatie bieden dan op uw orderstatus pagina.  Binnen enkle weken zullen de twee topmodellen uit voorraad leverbaar zijn. In de winkel van Belsimpel.nl liggen van beide iPhone 6 varianten al wel een showmodel. Dus als u nieuwsgierig bent naar de nieuwe Apple iPhone: kom dan snel naar de winkel van Belsimpel aan de Vismarkt 5, Groningen. Heeft u interesse in dit toestel? Wacht dan niet en bestel direct via Belsimpel.nl.

U kunt de iPhone 6 in combinatie met een abonnement bestellen of als los toestel aanschaffen. Het toestel is beschikbaar in de kleuren grijs, goud en zilver. De iPhone 6 Plus kunt u kopen in de kleuren grijs, goud en zilver. Bestel dit model als los toestel of in combinatie met een abonnement.