‹ Alle nieuwsberichten

Sony Xperia Z3 en Z3 Compact nu te bezichtigen in Belsimpel.nl winkel

Sony Xperia Z3 en Z3 Compact nu te bezichtigen in Belsimpel.nl winkel

U kunt de Sony Xperia Z3 en Xperia Z3 Compact als eerste in Nederland bekijken in de winkel van Belsimpel.nl! Hiermee is Belsimpel de eerste winkel die de twee toptoestellen van Sony in de winkel heeft liggen. Beide Sony smartphones zijn nog niet leverbaar, maar u kunt ze dus wel bezichtigen en er even mee spelen om de mogelijkheden van deze twee toestellen te bekijken. De demotelefoons liggen in de Belsimpel.nl winkel, Vismarkt 5 Groningen. 

De Sony Xperia Z3 is de opvolger van de Xperia Z2 en is in september 2014 tijdens de IFA-beurs gepresenteerd. De waterdichte smartphone heeft een zeer vlotte Snapdragon 801 processor, een prachtig 5” Full HD scherm en een fantastische 20,7-megapixel camera. Tijdens diezelfde presentatie is ook de Sony Xperia Z3 Compact aangekondigd; dit is het kleine broertje van de Z3. De Z3 Compact is eveneens waterdicht dankzij een IP65- en IP68-certificatie en heeft dezelfde processor en camera. Grootste verschil is het schermformaat, de Compact heeft namelijk een 4,6-inch HD scherm. Kom dus snel naar de Belsimpel.nl winkel aan de Vismarkt om deze fantastische smartphones te bezichtigen.

Wilt u de Sony Xperia Z3 of Z3 Compact als eerste in huis hebben? Bestel ze dan nu bij Belsimpel.nl; de smartphone zijn nog niet leverbaar, maar u kunt ze natuurlijk al wel pre-orderen bij Belsimpel. De Xperia Z3 is beschikbaar in de kleuren zwart, koper, groen en wit en kunt u gratis in combinatie met een abonnement en als los toestel bestellen. De Xperia Z3 Compact verschijnt in de kleuren zwart, groen, oranje en wit en kunt u als los toestel of gratis in combinatie met een abonnement kopen. U krijgt er in de pre-order fase zelfs een Sony headset t.w.v. €149,- bij!