Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

‹ Terug naar het nieuwsoverzicht

Belsimpel.nl opnieuw genomineerd voor de Deloitte Technology Fast50 Award

Donderdag 11 september 2014, 16:10:26

Na twee eerdere nominaties en de hoofdprijs in 2012, is Belsimpel.nl opnieuw genomineerd voor de Deloitte Technology Fast50 Award! Het Groningse bedrijf is erg trots op deze nominatie, die laat zien dat Belsimpel.nl de juiste strategische keuzes maakt en hierdoor een continue groei laat zien. De Deloitte Technology Fast50 nomineert elk jaar de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven in Nederland. Op donderdag 31 oktober wordt in Utrecht de winnaar bekend gemaakt tijdens een feestelijk evenement.

Belsimpel.nl is een ambitieuze  organisatie, gevestigd  aan de Grote Markt in Groningen. Het team van Belsimpel.nl is jong en enthousiast en heeft de afgelopen jaren een substantiële groei doorgemaakt. Sinds de oprichting in 2006 door Jeroen Elkhuizen en Jeroen Doorenbos,  is Belsimpel.nl uitgegroeid tot een van de snelst groeiende telecomwebwinkel van Nederland. Uniek aan Belsimpel.nl is het uitgebreide assortiment van telefoons, tablets en accessoires en verkrijgbaar met abonnementen van alle providers . Sinds januari 2014 is er ook een fysieke Belsimpel.nl winkel aan de Vismarkt in Groningen. De nominatie voor de Deloitte Technologie Fast50 is een erkenning en laat zien dat Belsimpel.nl de groei goed weet vast te houden.

Over Deloitte Technology Fast50

De Deloitte Technology Fast50-verkiezing nomineert elk jaar de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven in Nederland. Deze bedrijven kunnen zich bevinden in de publieke en private sector en in vele verschillende categorieën, waaronder software, internet, computers, media en greentech. De percentuele groei van de afgelopen vijf jaar (2009-2013) is het selectiecriterium voor de nominatie. Bedrijven die korter dan vijf jaar bestaan kunnen meedoen aan de Deloitte Technology Fast50 binnen een aparte categorie: Rising Star. Hierbij worden de deelnemers geselecteerd op basis van omzetpotentie en schaalbaarheid.   
 

Belsimpel.nl won de Deloitte Technology Fast50 Award in 2012.

Meer nieuws over:

Aanmelden nieuwsbrief

Vul hier je e-mailadres in en ontvang de nieuwsbrief met het laatste nieuws en de meest actuele aanbiedingen automatisch in je mailbox.

Top 5 populairste smartphones

Motorola Moto G5 Grey

Motorola Moto G5 Grey

 
Wileyfox Swift 2X Blue

Wileyfox Swift 2X Blue

 
Samsung Galaxy J5 (2016) J510 Black

Samsung Galaxy J5 (2016) J510 Black

 
Lenovo P2 Grey

Lenovo P2 Grey

 
Huawei P8 Lite 2017 Black

Huawei P8 Lite 2017 Black

 

Laatste tweets van Belsimpel.nl