‹ Alle nieuwsberichten

Belsimpel.nl opnieuw genomineerd voor de Deloitte Technology Fast50 Award

Na twee eerdere nominaties en de hoofdprijs in 2012, is Belsimpel.nl opnieuw genomineerd voor de Deloitte Technology Fast50 Award! Het Groningse bedrijf is erg trots op deze nominatie, die laat zien dat Belsimpel.nl de juiste strategische keuzes maakt en hierdoor een continue groei laat zien. De Deloitte Technology Fast50 nomineert elk jaar de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven in Nederland. Op donderdag 31 oktober wordt in Utrecht de winnaar bekend gemaakt tijdens een feestelijk evenement.

Belsimpel.nl is een ambitieuze  organisatie, gevestigd  aan de Grote Markt in Groningen. Het team van Belsimpel.nl is jong en enthousiast en heeft de afgelopen jaren een substantiële groei doorgemaakt. Sinds de oprichting in 2006 door Jeroen Elkhuizen en Jeroen Doorenbos,  is Belsimpel.nl uitgegroeid tot een van de snelst groeiende telecomwebwinkel van Nederland. Uniek aan Belsimpel.nl is het uitgebreide assortiment van telefoons, tablets en accessoires en verkrijgbaar met abonnementen van alle providers . Sinds januari 2014 is er ook een fysieke Belsimpel.nl winkel aan de Vismarkt in Groningen. De nominatie voor de Deloitte Technologie Fast50 is een erkenning en laat zien dat Belsimpel.nl de groei goed weet vast te houden.

Over Deloitte Technology Fast50

De Deloitte Technology Fast50-verkiezing nomineert elk jaar de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven in Nederland. Deze bedrijven kunnen zich bevinden in de publieke en private sector en in vele verschillende categorieën, waaronder software, internet, computers, media en greentech. De percentuele groei van de afgelopen vijf jaar (2009-2013) is het selectiecriterium voor de nominatie. Bedrijven die korter dan vijf jaar bestaan kunnen meedoen aan de Deloitte Technology Fast50 binnen een aparte categorie: Rising Star. Hierbij worden de deelnemers geselecteerd op basis van omzetpotentie en schaalbaarheid.   
 

Belsimpel.nl won de Deloitte Technology Fast50 Award in 2012.

Meer nieuws over: