Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

‹ Alle nieuwsberichten

Winkel van Belsimpel.nl in beeld tijdens liveshow The Passion

De oplettende kijker heeft het vast al gezien; de nieuwe winkel van Belsimpel.nl was tijdens The Passion te zien op de landelijke TV! The Passion is een jaarlijks terugkerend evenement dat plaats vindt in een stad in Nederland en is live te zien op televisie. Dit jaar was de Vismarkt in Groningen het decor van deze grote show.

De eerste winkel van Belsimpel.nl is in januari 2014 geopend aan de Vismarkt. The Passion was dus de ideale mogelijkheid om een glimp van de winkel op te vangen. De Belsimpel winkel was twee keer in beeld tijdens de liveshow. De beelden kunt u hieronder bekijken. Bent u benieuwd naar onze winkel? U kunt altijd een bezoek brengen aan de Vismarkt Groningen. Bekijk hier het adres en de openingstijden van de winkel.

Belsimpel is in beeld op 1:19:08 en 1:20:34!

 

Meer nieuws over:

Aanmelden nieuwsbrief

Vul hier je e-mailadres in en ontvang de nieuwsbrief met het laatste nieuws en de meest actuele aanbiedingen automatisch in je mailbox.

Top 5 populairste smartphones

Motorola Moto G5 Grey

Motorola Moto G5 Grey

 
Xiaomi Mi A1 64GB Black

Xiaomi Mi A1 64GB Black

 
Samsung Galaxy J5 (2017) J530 16GB Black

Samsung Galaxy J5 (2017) J530 16GB Black

 
Huawei Mate 10 Lite Black

Huawei Mate 10 Lite Black

 
Motorola Moto G5s Plus Grey

Motorola Moto G5s Plus Grey

 

Blijf altijd op de hoogte

Nergens ben je zo snel op de hoogte van het laatste telecomnieuws als via de officiële Social Media-kanalen van Belsimpel.nl.