Klantenservice vandaag geopend vanaf 9.00 uur Orderstatus

‹ Alle nieuwsberichten

Telfort introduceert nieuwe abonnementen zonder lease

Vanaf 5 mei 2014 introduceert Telfort nieuwe abonnementen waarbij het toestel weer direct van jou wordt! De abonnementen kenmerken zich door extreme flexibiliteit voor zowel de indeling van het abonnement als de verhouding tussen bijbetalen voor een toestel of dit per maand verrekenen. De abonnementen zijn per direct verkrijgbaar op Belsimpel.nl met alle toestellen.

Telfort behoudt de Superkoopjes: speciale voordeelpakketten met extra veel korting! Bij alle Telfort abonnementen geldt dat bellen na 10 minuten gratis is: lange gesprekken duren dus op papier nooit langer dan 10 minuten. Bij de standaard, niet-Superkoopje abonnementen is het mogelijk om voor 5 euro per maand 4G aan de bundel toe te voegen. Zo ben je niet alleen supervoordelig, maar ook supersnel uit! 

Bekijk de speciale aanbiedingen  of neem een kijkje bij álle abonnementen. 

Meer nieuws over:

Aanmelden nieuwsbrief

Vul hier je e-mailadres in en ontvang de nieuwsbrief met het laatste nieuws en de meest actuele aanbiedingen automatisch in je mailbox.

Top 5 populairste smartphones

Xiaomi Redmi Note 7 128GB Black

 

Motorola One Black

 

OnePlus 7 6GB/128GB Mirror Grey

 

LG G8s ThinQ Black

 

Samsung Galaxy S10 128GB G973 Black

 

Blijf altijd op de hoogte

Nergens ben je zo snel op de hoogte van het laatste telecomnieuws als via de officiële Social Media-kanalen van Belsimpel.nl.