Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

‹ Alle nieuwsberichten

Telfort introduceert nieuwe abonnementen zonder lease

Vanaf 5 mei 2014 introduceert Telfort nieuwe abonnementen waarbij het toestel weer direct van jou wordt! De abonnementen kenmerken zich door extreme flexibiliteit voor zowel de indeling van het abonnement als de verhouding tussen bijbetalen voor een toestel of dit per maand verrekenen. De abonnementen zijn per direct verkrijgbaar op Belsimpel.nl met alle toestellen.

Telfort behoudt de Superkoopjes: speciale voordeelpakketten met extra veel korting! Bij alle Telfort abonnementen geldt dat bellen na 10 minuten gratis is: lange gesprekken duren dus op papier nooit langer dan 10 minuten. Bij de standaard, niet-Superkoopje abonnementen is het mogelijk om voor 5 euro per maand 4G aan de bundel toe te voegen. Zo ben je niet alleen supervoordelig, maar ook supersnel uit! 

Bekijk de speciale aanbiedingen  of neem een kijkje bij álle abonnementen. 

Meer nieuws over:

Aanmelden nieuwsbrief

Vul hier je e-mailadres in en ontvang de nieuwsbrief met het laatste nieuws en de meest actuele aanbiedingen automatisch in je mailbox.

Top 5 populairste smartphones

Motorola Moto G5s Plus Grey

Motorola Moto G5s Plus Grey

 
Xiaomi Mi A1 64GB Black

Xiaomi Mi A1 64GB Black

 
Samsung Galaxy J5 (2017) J530 16GB Black

Samsung Galaxy J5 (2017) J530 16GB Black

 
Huawei P20 Lite Black

Huawei P20 Lite Black

 
OnePlus 6 64GB Mirror Black

OnePlus 6 64GB Mirror Black

 

Blijf altijd op de hoogte

Nergens ben je zo snel op de hoogte van het laatste telecomnieuws als via de officiële Social Media-kanalen van Belsimpel.nl.