‹ Alle nieuwsberichten

Nooit meer onverwachte kosten met het Tele2 NonStop abonnement

Tele2 heeft een nieuw mobiel abonnement gelanceerd: Tele2 NonStop. Vanaf nu heeft u met dit abonnement volledige controle over de kosten van uw abonnement. U zult nooit meer met onverwachte kosten komen te staan. Met NonStop kunt u onbeperkt bellen en sms-en, bovendien zijn er geen buitenbundelkosten wat betreft mobiel internet. U heeft dus meer keuzevrijheid in het samenstellen van uw abonnement en een beter inzicht in de maandelijkse kosten.

 

Het abonnement bestaat uit onbeperkt bellen en sms-en in combinatie met een internetbundel. U kunt kiezen uit internetbundels van 200MB, 500MB, 1000Mb, 1500MB, 2500MB en 4000MB. Is uw internetbundel voor het einde van de maand afgelopen? Er zijn geen buitenbundelkosten en u kunt dan eenmalig extra internettegoed (keuze tussen 50MB, 100MB, 200MB, 500MB en 100MB) bestellen. Voor de internetbundel en ook voor de extra internetbundel geldt: hoe meer MB’s, hoe hoger de vaste kosten per maand. Als de nieuwe maand begint heeft u weer uw normale tegoed. Op deze manier heeft een duidelijk overzicht wat u betaald per maand en heeft u controle over de kosten. Tele2 NonStop staat voor onbeperkt bellen en sms’en voor € 12,50 per maand, mobiel internet vanaf € 5,- per maand en een toestel vanaf € 7,50 per maand. 

Bekijk de nieuwe NonStop-abonnementen nu! 

Meer nieuws over:

Aanmelden nieuwsbrief

Vul hier je e-mailadres in en ontvang de nieuwsbrief met het laatste nieuws en de meest actuele aanbiedingen automatisch in je mailbox.

Blijf altijd op de hoogte

Nergens ben je zo snel op de hoogte van het laatste telecomnieuws als via de officiële Social Media-kanalen van Belsimpel.