Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

‹ Alle nieuwsberichten

Belsimpel.nl bereikt finale Groninger Ondernemingsprijs

Afgelopen maanden kwamen nominaties voorbij voor de Deloitte Technology Fast50 award en Website van het jaar 2013. Nu is het Belsimpel gelukt om uit acht nominaties voor de Groninger Ondernemingsprijs bij de laatste drie te eindigen. Met deze prijs wil de stichting ondernemingen helpen goed te presteren. De finale is bereikt en op 21 november 2013 in Martiniplaza te Groningen wordt tijdens de feestelijke Gala-avond bekend gemaakt wie van de drie finalisten zich de Groninger Onderneming van 2013 mag noemen.

 

Groninger Ondernemingsprijs

Deze jaarlijks terugkerende award wordt al sinds 1977 uitgereikt aan Groningse ondernemers die door de jury de beste onderneming gevonden wordt van de provincie en de stad Groningen. Met deze competitie worden ondernemingen extra gemotiveerd om goed te presteren. Door een goed presterend bedrijf de aandacht te geven kan het bedrijf als voorbeeld en stimulans dienen voor andere ondernemingen. Uit alle aanmeldingen zijn dit jaar maar acht ondernemingen genomineerd voor een finaleplek, waar maar drie plekken voor beschikbaar zijn. Het is Belsimpel.nl gelukt de finale te bereiken waarmee ze een uitgebreide bedrijfsscan krijgen van de drie hoofdsponsors van het evenement: De Haan Advocaten & Notarissen, BDO Accountants & Adviseurs en Rabobank. De ideale kans om het netwerk en de kennis te vergroten om zo door te blijven groeien zoals dat ooit begon op de zolderkamer van het studentenhuis van Jeroen Doorenbos en Jeroen Elkhuizen.

 

Aanmelden nieuwsbrief

Vul hier je e-mailadres in en ontvang de nieuwsbrief met het laatste nieuws en de meest actuele aanbiedingen automatisch in je mailbox.

Top 5 populairste smartphones

Motorola Moto G5s Plus Grey

Motorola Moto G5s Plus Grey

 
Xiaomi Mi A1 64GB Black

Xiaomi Mi A1 64GB Black

 
Samsung Galaxy J5 (2017) J530 16GB Black

Samsung Galaxy J5 (2017) J530 16GB Black

 
Huawei P20 Lite Black

Huawei P20 Lite Black

 
OnePlus 6 64GB Mirror Black

OnePlus 6 64GB Mirror Black

 

Blijf altijd op de hoogte

Nergens ben je zo snel op de hoogte van het laatste telecomnieuws als via de officiële Social Media-kanalen van Belsimpel.nl.