Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

‹ Alle nieuwsberichten

Stem op Belsimpel.nl voor Website van het Jaar 2013!

Belsimpel.nl is genomineerd voor de verkiezing van Website van het Jaar 2013. Deze jaarlijkse online publieksverkiezing is een wedstrijd voor de beste en populairste websites. Wij zijn erg blij met de nominatie voor deze verkiezing en hopen dan ook dat wij kunnen rekenen op uw stem.

Over Website van het Jaar

De publieksverkiezing voor Website van het Jaar 2013 wordt gespeeld binnen 20 categorieën. In elke categorie zullen er twee winnaars zijn: de beste en populairste website. Wanneer u stemt zult u per categorie uw favoriet beoordelen op inhoud, navigatie en ontwerp. Vervolgens wordt er gevraagd hoe waarschijnlijk het zal zijn dat u deze site aan zal raden aan familie, vrienden of collega’s. Uit alle stemmen zal er ook de overkoepelende prijs worden uitgereikt: Website van het jaar 2013.

 

Prijzen

Wanneer u heeft gestemd maakt u kans op mooie prijzen. Er wordt één HP Laptop Touch weggegeven, twee keer een Sony Waterproof Handycam en vijf keer Jawbone draadloze speakers. Maak kans op één van deze mooie prijzen en stem op Belsimpel.nl! Stemmen kan van 16 september tot 25 oktober. De winnaars worden op 14 november bekendgemaakt tijdens de Website van het Jaar Awardshow.

 

Help Belsimpel.nl naar één van de mooie prijzen via deze link: http://websitevanhetjaar.nl/belsimpelnl/index.html.

Aanmelden nieuwsbrief

Vul hier je e-mailadres in en ontvang de nieuwsbrief met het laatste nieuws en de meest actuele aanbiedingen automatisch in je mailbox.

Top 5 populairste smartphones

Motorola Moto G5 Grey

Motorola Moto G5 Grey

 
Apple iPhone 6 16GB Black Refurbished

Apple iPhone 6 16GB Black Refurbished

 
Samsung Galaxy J5 (2017) J530 16GB Black

Samsung Galaxy J5 (2017) J530 16GB Black

 
Huawei Mate 10 Lite Black

Huawei Mate 10 Lite Black

 
Motorola Moto G5s Plus Grey

Motorola Moto G5s Plus Grey

 

Blijf altijd op de hoogte

Nergens ben je zo snel op de hoogte van het laatste telecomnieuws als via de officiële Social Media-kanalen van Belsimpel.nl.