‹ Alle nieuwsberichten

Jeroen Doorenbos finalist Entrepreneur Of The Year 2013

Eén van de oprichters van Belsimpel.nl, Jeroen Doorenbos, is volop in de race om EY Entrepreneur Of The Year 2013 te worden! Op 3 september streden ondernemers in verschillende categorieën tegen elkaar om een plekje in de finale te bemachtigen. Jeroen Doorenbos heeft de finale gehaald en strijdt in de categorie Emerging met twee andere ondernemers om de prestigieuze award. De galafinale zal op 5 oktober plaatsvinden. 

Op 3 september kwamen alle genomineerden bijeen op het kantoor van Ernst & Young in Amsterdam. Die dag moesten de ondernemers zichzelf presenteren aan de jury om zo in aanmerking te komen voor een plekje in de finale. Tijdens deze jurydag moesten de genomineerde ondernemers een zwaar verkiezingstraject afleggen. Aan het einde van de dag werd er door de onafhankelijke jury bekend gemaakt welke ondernemers een plek zouden krijgen in de finale. Gedurende de jurydag  keek de jury kritisch naar de wijze waarop de genomineerden onderneming succesvol maken. Hierbij werd gekeken naar de strategie, de prestaties van het bedrijf en de visie van de ondernemer.

 

In de categorie Emerging krijgt Doorenbos concurrentie van P. van der Does (Adyen B.V.) en M. Havenga (Batavia Bioservices). De winnaar wordt tijdens de galafinale op 5 oktober aanstaande bekend gemaakt. 

 

Meer nieuws over: