Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

‹ Alle nieuwsberichten

Jeroen Doorenbos finalist Entrepreneur Of The Year 2013

Eén van de oprichters van Belsimpel.nl, Jeroen Doorenbos, is volop in de race om EY Entrepreneur Of The Year 2013 te worden! Op 3 september streden ondernemers in verschillende categorieën tegen elkaar om een plekje in de finale te bemachtigen. Jeroen Doorenbos heeft de finale gehaald en strijdt in de categorie Emerging met twee andere ondernemers om de prestigieuze award. De galafinale zal op 5 oktober plaatsvinden. 

Op 3 september kwamen alle genomineerden bijeen op het kantoor van Ernst & Young in Amsterdam. Die dag moesten de ondernemers zichzelf presenteren aan de jury om zo in aanmerking te komen voor een plekje in de finale. Tijdens deze jurydag moesten de genomineerde ondernemers een zwaar verkiezingstraject afleggen. Aan het einde van de dag werd er door de onafhankelijke jury bekend gemaakt welke ondernemers een plek zouden krijgen in de finale. Gedurende de jurydag  keek de jury kritisch naar de wijze waarop de genomineerden onderneming succesvol maken. Hierbij werd gekeken naar de strategie, de prestaties van het bedrijf en de visie van de ondernemer.

 

In de categorie Emerging krijgt Doorenbos concurrentie van P. van der Does (Adyen B.V.) en M. Havenga (Batavia Bioservices). De winnaar wordt tijdens de galafinale op 5 oktober aanstaande bekend gemaakt. 

 

Meer nieuws over:

Aanmelden nieuwsbrief

Vul hier je e-mailadres in en ontvang de nieuwsbrief met het laatste nieuws en de meest actuele aanbiedingen automatisch in je mailbox.

Top 5 populairste smartphones

Nokia 7 Plus Dual Sim Black

Nokia 7 Plus Dual Sim Black

 
Xiaomi Redmi Note 7 64GB Black

Xiaomi Redmi Note 7 64GB Black

 
Huawei P20 Lite Dual Sim Black

Huawei P20 Lite Dual Sim Black

 
OnePlus 7 6GB/128GB Mirror Grey

OnePlus 7 6GB/128GB Mirror Grey

 
Google Pixel 2 XL 64GB Black

Google Pixel 2 XL 64GB Black

 

Blijf altijd op de hoogte

Nergens ben je zo snel op de hoogte van het laatste telecomnieuws als via de officiële Social Media-kanalen van Belsimpel.nl.