Klantenservice vandaag geopend vanaf 9.00 uur Orderstatus

‹ Terug naar het nieuwsoverzicht

HTC One Mini: kleiner maar fijn!

Woensdag 24 juli 2013, 17:13:27

Het welbekende topmodel One van HTC is binnenkort verkrijgbaar in een kleiner formaat. Het toestel met een scherm van 4.3-inch zal de naam HTC One Mini dragen. De Mini-versie zal, ondanks dat hij wat kleiner is, de veelbelovende functies van zijn grote broer mee krijgen. Hier vallen bijvoorbeeld de BoomSound-speakers en de Ultrapixel-camera onder. De HTC One Mini lijkt als twee druppels water op de HTC One, maar is kleiner. Het toestel wordt net als de One in zilver en zwart uitgevoerd.

Doordat het toestel wat kleiner is ten opzichte van zijn grote broer, ligt hij gemakkelijk in de hand en is bedienen met één hand geen probleem. De One Mini heeft een iets aangepast design. Waar het scherm van de One zo weinig mogelijk ruimte heeft aan de zijkanten, heeft de One Mini wel een randje om het scherm heen.  Daarnaast valt meteen op dat aan de boven- en onderkant van het scherm de BoomSound-speakers, welke ook in de One aanwezig zijn, niet ontbreken. Dit betekent dat ook de One Mini zal zorgen voor een prachtig geluid.

 

HTC BlinkFeed zorgt voor de updates van de sociale netwerken. Dit is het beginscherm en deze laat alle belangrijke updates en nieuwtjes zien. De HTC One Mini houdt u altijd up-to-date en laat geen enkel nieuwtje ongestoord voorbij gaan! Naast deze kenmerken heeft de One Mini nog meer in huis: hij is snel dankzij zijn goede processor, gaat een aardig lange tijd mee op één acculading en kan op allerlei manieren foto’s en andere media delen.

 

Benieuwd naar de verschillen? Zet de specificaties naast elkaar! 

 

De HTC One Mini is verkrijgbaar in het zwart en zilver. U krijgt het toestel gratis in combinatie met een abonnement, en is daarnaast ook los verkrijgbaar voor €442,-.

 

HTC One Mini vs HTC One
Afbeelding: HTC One Mini vs HTC One

Aanmelden nieuwsbrief

Vul hier je e-mailadres in en ontvang de nieuwsbrief met het laatste nieuws en de meest actuele aanbiedingen automatisch in je mailbox.

Top 5 populairste smartphones

Wileyfox Swift 2X Blue

Wileyfox Swift 2X Blue

 
Samsung Galaxy J5 (2016) J510 Black

Samsung Galaxy J5 (2016) J510 Black

 
Lenovo P2 Grey

Lenovo P2 Grey

 
Motorola Moto G5 Grey

Motorola Moto G5 Grey

 
Huawei P9 Lite Black

Huawei P9 Lite Black

 

Laatste tweets van Belsimpel.nl