‹ Alle nieuwsberichten

Huawei Ascend P6 nu te bestellen bij Belsimpel.nl

Huawei heeft een bijzonder toestel gepresenteerd: de Huawei Ascend P6. Met zijn dikte van 6.18 mm is het toestel namelijk de dunste smartphone ooit! Ondanks dat het toestel zo ongelooflijk dun is kunnen we de Ascend P6 toch een topmodel noemen. Zo heeft het toestel twee uitstekende camera's: de telefoon bevat een 8-megapixel camera aan de achterkant, maar ook een 5-megapixel camera aan de voorkant. Ook aan een krachtige batterij is gedacht. De Ascend P6 bevat namelijk een accu van 2000 mAh die het toestel voor u draaiende houdt! 

De Huawei Ascend P6 is dus een compacte, maar complete smartphone. In deze dunne smartphone zitten nog een hoop kwaliteiten verborgen. Zo beschikt de Ascend P6 over speciale technologie om de accuduur te verlengen. Over de snelheid waarmee deze Huawei werkt hoeven we ons ook geen zorgen te maken, het toestel bevat namelijk een quad-core processor van 1,5 GHz en een werkgeheugen van 2GB!

 

Het touchscreen van 4.7 inch is haarscherp en geeft een heldere en scherpe weergaven van het beeld. Dit maakt het fijn om filmpjes te kijken en games te spelen op dit toestel. Dit bijzondere toestel is nu te verkrijgen in 3 kleuren bij Belsimpel.nl als los toestel (€442,-) en is gratis in combinatie met een abonnement.