‹ Alle nieuwsberichten

Huawei introduceert nieuwe Ascend-modellen

Huawei is een Chinees bedrijf dat groot is geworden door apparatuur voor de telecommunicatie te ontwikkelen. Denk hierbij aan mobiele telefoonnetwerken, radioverbindingen en het internet. Na meer dan 25 jaar bestaan groot succes te hebben geboekt op zowel de Chinese en Europese markt is Huawei nu van plan om de Europese smartphonemarkt te veroveren. Na een aantal mid-range toestellen op de markt te hebben gebracht komt Huawei nu met twee volwaardige high-end smartphones. Met de Huawei Ascend Mate en Huawei Ascend P2 gaat Huawei de strijd aan met andere high-end smartphones zoals de Sony Xperia Z, HTC One en Galaxy S4.

Met de Ascend Mate laat Huawei de concurrentie direct weten dat ze graag mee willen spelen in de strijd om meest verkochte smarpthones.  De Ascend Mate heeft een scherm van 6,1 inch wat betekent dat het toestel beschikt over het grootste scherm dat op dit moment te krijgen is bij een smartphone. De 1,5 Ghz quad-core processor in combinatie met het 6,1 inch scherm maakt dit toestel perfect voor multitasking. Dankzij de grote afmetingen van de Ascend Mate beschikt het toestel over een langdurige 4050mAh accu. Het toestel gaat hierdoor zeker een volle dag mee.

 

Het nieuwe vlaggenschip van Huawei is zonder twijfel de Ascend P2. Deze smartphone kan verbinding maken met het snelle 4G-netwerk. Volgens Huawei behaald de Ascend P2 de snelste verbinding met dit netwerk. De P2 gebruikt dezelfde 1,5 Ghz processor als de Mate en heeft een scherm van 4,7 inch. De 13 megapixel camera zorgt voor foto’s met hoge kwaliteit en verder kunnen video’s opgenomen met 1080P HD kwaliteit. Samen met deze high-end specificaties is de Ascend P2 ook nog eens een van de dunste smartphones van dit moment, met een dikte van 8,4 mm.

 

De Huawei Ascend Mate en Ascend P2 zijn gratis in combinatie met een abonnement. De telefoons zijn tevens los verkrijgbaar. Bekijk hier het hele assortiment!

 

Links: Huawei Ascend Mate, rechts: Huawei Ascend P2

 

Meer nieuws over: