‹ Alle nieuwsberichten

Nieuwe smartphones Yarvik nu bij Belsimpel.nl

Yarvik is een nieuwe speler in de smartphonemarkt. De fabrikant heeft enkele interessante budget smartphones gepresenteerd. De vier nieuwe toestellen zijn allen dual sim telefoons, dit betekent dat u voortaan over één toestel beschikt waarin u twee simkaarten kunt stoppen en dus op twee verschillende telefoonnummers bereikbaar bent.  Privécontacten en -bestanden kunt u voortaan overzichtelijk gescheiden houden van uw zakelijke contacten en -bestanden. 

 

De topper van dit kwartet is de Yarvik Ingenia X1 met een scherm van maar liefst 5.3 inch groot, dit is ontzettend handig bij veel gebruik van internet, het spelen van games, het afspelen van video´s en het beheren van uw e-mail. Foto´s maken kunt u doen met een 8-megapixel camera met LED flitser, dus ook in het donker kunt u uitstekende foto´s maken. De Ingenia X1 draait op Android 4.0 Ice Cream Sandwich en heeft een snelle 1.0 GHz dual-core Cortex A9 processor.

 

De Yarvik Ingenia Synchro is het kleine broertje Ingenia X1. De Ingenia Synchro beschikt over dezelfde dual-core Cortex A9 processor, dezelfde camera en draait eveneens op Android 4.0. Dit toestel heeft echter een kleiner scherm, namelijk een 4.5 inch scherm. Deze smartphone is een goed alternatief als u het 5.3 inch scherm te groot vindt. Dankzij de krachtige 2100 mAh batterij kunt u de hele dag plezier beleven aan uw telefoon.

 

De derde smartphone is de Yarvik Ingenia Horizon, dit toestel zal vooralsnog als enige in het zwart én wit te koop zijn. De Ingenia Horizon heeft een 5.0 inch scherm en zit dus tussen de vorige twee toestellen in. Deze telefoon heeft een 1.0 GHz dual-core processor en draait op Android 4.0, waardoor ook de bediening op deze smartphone vlot en soepel loopt. De Ingenia Horizon heeft een 5-megapixel camera met LED flitser.

 

Tot slot is daar de goedkoopste telefoon van de vier: de Yarvik Novo Compact. Zoals u aan de naam kunt zien is dit een compacte smartphone met een 3.5 inch scherm. De mogelijkheden van dit toestel blijven groot want hij draait op Android 2.3 Gingerbread. Aan de achterkant van de Novo Compact zit een 2-megapixel camera.

Alle toestellen van Yarvik zijn GRATIS in combinatie met een abonnement en zijn los verkrijgbaar. Bekijk hier het assortiment!

 

Yarvik Ingenia X1 Black

Meer nieuws over: