‹ Alle nieuwsberichten

HTC Butterfly nu verkrijgbaar bij Belsimpel.nl

Er is een nieuw toptoestel van HTC op de markt: de HTC Butterfly. Het toestel is het broertje van de welbekende HTC One, maar doet daar zeker niet voor onder. De HTC Butterfly is verkrijgbaar bij Belsimpel.nl en is geen "grijze import": dit betekent dat u een volledig Nederlands toestel krijgt. De Butterfly is vanaf week 18 leverbaar.

Het toestel is een zogenaamde “phablet”, een kruising tussen smartphone en tablet, door zijn 5-inch scherm. De HTC Butterfly is een volwaardige smartphone en beschikt over hedendaagse technieken. Het Android 4.1-toestel werkt bovendien op alle netwerken ter wereld.

 

Het design van de HTC Butterfly is minimalistisch en daardoor prachtig. Het toestel heeft een 5-inch 1080p Full HD-scherm, een goede 8-megapixel camera aan de achterkant en een HDMI-uitgang waardoor u uw gemaakte foto’s en video’s op uw televisie kunt laten zien. Ook aan de voorkant zit een camera, van 2,1-megapixel, waarmee u kunt beeldbellen via Skype. De geluidskwaliteit wordt geleverd door Beats Audio, wat te zien is op de achterkant van het HTC-toestel.

 

Onder de huid zitten ook ontzettend goede specificaties. Denk bijvoorbeeld aan de snelle 1,5GHz quad-core processor die wordt bijgestaan door het werkgeheugen van 2GB. Door dit werkgeheugen kunt u gemakkelijk en snel multitasken. De HTC Butterfly krijgt zijn energie van de 2020 mAh accu. Al met al wordt het toestel erg gekenmerkt door het multitasken. Verder is de Butterfly voorzien van moderne snufjes zoals NFC. 

 

De HTC Butterfly is GRATIS in combinatie met een abonnement en is los verkrijgbaar voor 582 euro