‹ Alle nieuwsberichten

Alcatel introduceert nieuwe modellen

Alcatel komt met een nieuwe reeks toestellen die elk een eigen pluspunt hebben. Ultra dun of ultra snel, Alcatel biedt voor elk wat wils! De Alcatel One Touch Idol biedt u een mooi en groot scherm aan. Met de Idol Ultra laat Alcatel zien dat een toestel met die schermgrootte daar niet dikker van hoeft te worden: het is namelijk met 6,5mm het dunste toestel uit het assortiment. Verder brengt Alcatel met de One Touch Scribe HD een toestel met stylus en HD-scherm op de markt.  De Alcatel One Touch Star is in een lagere prijsklasse te vinden, maar heeft desondanks een prachtig uiterlijk en goede specificaties. 

De Alcatel One Touch Idol heeft alles in huis wat u van een moderne smartphone mag verwachten. Een snelle 1GHz dual-core processor in combinatie met genoeg werkgeheugen zorgt ervoor dat al de taken soepeltjes worden afgewerkt, lang wachten behoort tot de verleden tijd. Het ruime 4.7 inch scherm is helder en geeft alles natuurgetrouw weer.

 

Het dunnere broertje van de Idol is de Alcatel One Touch Idol Ultra, de dikte van het toestel is maar 6.5mm!  Hij biedt naast een snellere 1.2 GHz dual core processor ook nog eens een HD-scherm aan met een hogere resolutie. Om ervoor te zorgen dat het scherm minder snel beschadigd raakt is er Corning Glass aanwezig, dit verhoogt de stevigheid van het scherm. Met een HD-scherm is het natuurlijk wel handig om ook HD te kunnen filmen, daarom is er een 8-megapixel camera aanwezig die de mooiste plaatjes kan schieten en 720p HD kan filmen.

 

Het toestel met het grootste scherm, de One Touch Scribe HD beschikt over een 5 inch scherm met een 1.2GHz quad-core processor.  Dat het toestel een relatief groot scherm heeft weinig invloed op de grootte van het toestel, Alcatel heeft de rand rondom het scherm relatief klein gehouden. De grote 2500 mAh accu waarover het toestel beschikt is meer dan genoeg zodat u ongestoord met uw telefoon aan de slag kunt. Mooi aan de Scribe HD is dat er een stylus wordt meegeleverd, zodat u kunt tekenen op uw smartphone alsof het pen en papier is!

 

Alcatel heeft met een serie "Pop" toestellen nog meer interessante toestellen in de markt gezet. Het betreft de X'Pop, M'Pop en S'Pop. In feite is het een smartphone kopen alsof het een t-shirt is: kies je maat en je hebt de juiste smartphone! Alle Pop-toestellen hebben gemeen dat ze een complete smartphoneërvaring geven voor een hele goede prijs. 

 

De laatste van de reeks is de Alcatel One Touch Star. De Star beschikt over een 4'' scherm en kleinere afmetingen dan de andere twee toestellen. Een compacte smartphone dus, toch biedt de behuizing ruimte aan een snelle 1 GHz dual-core processor en een 1500 mAh batterij. 

 

Alle toestellen zijn GRATIS in combinatie met een abonnement. Tevens zijn ze los verkrijgbaar.

 

Alcatel One Touch Idol Ultra

 

Meer nieuws over: