Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus
Donderdag 21 februari 2013, 17:39:57

HTC heeft haar nieuwe topmodel geïntroduceerd: de HTC One. Het toestel is de enige echte aanvoerder van alle smartphones dankzij een ontzettend mooi scherm een een ultrasnelle processor. De telefoon maakt gebruik van nieuwe technieken om foto's te maken, maar beschikt ook over een paar vergeten technieken zoals infrarood. Met de HTC heb je één Android 4.2 product waar je alles mee kunt: van communiceren tot je televisie bedienen. 

Onder de motorkap vinden een 1,7GHz quad core processor uit de nieuwste serie van Qualcomm. Deze wordt van stroom voorzien door een 2300mAh accu. Dankzij het werkgeheugen van 2GB is multitasken op de One een waar genot, het geheugen lijkt wel oneindig groot te zijn. Ook qua opslaggeheugen zult u niet snel tekort komen, want de HTC One is verkrijgbaar in een 32GB en 64GB versie. 

 

Het design lijkt wel wat op de iPhone 5 en wordt gekenmerkt door het 4,7'' scherm en de dubbele speaker die HTC "BoomSound" heeft genoemd. Deze speaker zou menig grote speaker eruit moeten spelen. De camera is een verhaal apart. Normaal bestaat de beeldsensor uit afwisselend rode, groene en blauwe pixels. In de HTC One worden deze drie kleuren apart opgevangen, wat resulteert in "ultrapixels". Dankzij deze manier van licht opvangen zou 300% meer licht op de sensor moeten vallen, met betere foto's als gevolg! Dankzij HTC Zoe is er van alles mogelijk op het gebied van tussen- en nabewerking.

 

De HTC One kent een adviesprijs van 699 euro. Het toestel is verkrijgbaar in zwart en zilver en zal half maart verschijnen: gratis bij een abonnement of verkrijgbaar als los toestel

 

 

Meer nieuws over:

Aanmelden nieuwsbrief

Vul hier je e-mailadres in en ontvang de nieuwsbrief met het laatste nieuws en de meest actuele aanbiedingen automatisch in je mailbox.

Top 5 populairste smartphones

Wileyfox Swift 2X Blue

Wileyfox Swift 2X Blue

 
Samsung Galaxy J5 (2016) J510 Black

Samsung Galaxy J5 (2016) J510 Black

 
Lenovo P2 Grey

Lenovo P2 Grey

 
Motorola Moto G5 Grey

Motorola Moto G5 Grey

 
Huawei P9 Lite Black

Huawei P9 Lite Black

 

Laatste tweets van Belsimpel.nl