‹ Alle nieuwsberichten

Nieuwe Blackberry's geïntroduceerd: bestel nu!

Deze week heeft Blackberry twee geheel nieuwe toestellen én een nieuw besturingsysteem gepresenteerd! Blackberry btrengt twee nieuwe toestellen uit: de Z10 en Q10. De Z10 is een telefoon waarmee Blackberry een geheel nieuwe weg inslaat: het toestel wordt helemaal bediend door middel van het zeer scherpe touchscreen van 4,2 inch. Daarmee is het toestel niet te groot en dus door iedereen goed te bedienen! De Z10 beschikt over een snelle 1,5 GHz dualcore processor en een 8 megapixel camera voor fraaie plaatjes! Bestel dit toestel nu door hier te klikken!

De Q10 is meer een traditionele Blackberry met een fysiek Qwerty-toetsenbord. Naast het toetsenbord heeft dit toestel ook nog een zeer scherp scherm van van 3,1 inch, dat ook door middel van aanraking bediend kan worden. De Q10 wordt begin april verwacht. 

 

Samen met de deze twee nieuwe toestellen presenteerde Blackberry het nieuwe besturingsysteem: Blackberry 10. Blackberry 10 biedt een geheel andere ervaring dan men van Blackberry gewend is. Het wordt geheel bediend door middel van aanraken en laat de gebruiker met name veel 'swipen' (vegen over het scherm). De zakelijke markt wordt ook bediend: Blackberry 10 heeft vele interessante opties voor de zakelijk gebruiker, zoals het zeer eenvoudig scheiden van werk en privé door middel van Blackberry Balance. 


 

BlackBerry Z10


Meer nieuws over: