Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

‹ Terug naar het nieuwsoverzicht

Nieuwe Blackberry's ge´ntroduceerd: bestel nu!

Woensdag 30 januari 2013, 17:44:54

Deze week heeft Blackberry twee geheel nieuwe toestellen én een nieuw besturingsysteem gepresenteerd! Blackberry btrengt twee nieuwe toestellen uit: de Z10 en Q10. De Z10 is een telefoon waarmee Blackberry een geheel nieuwe weg inslaat: het toestel wordt helemaal bediend door middel van het zeer scherpe touchscreen van 4,2 inch. Daarmee is het toestel niet te groot en dus door iedereen goed te bedienen! De Z10 beschikt over een snelle 1,5 GHz dualcore processor en een 8 megapixel camera voor fraaie plaatjes! Bestel dit toestel nu door hier te klikken!

De Q10 is meer een traditionele Blackberry met een fysiek Qwerty-toetsenbord. Naast het toetsenbord heeft dit toestel ook nog een zeer scherp scherm van van 3,1 inch, dat ook door middel van aanraking bediend kan worden. De Q10 wordt begin april verwacht. 

 

Samen met de deze twee nieuwe toestellen presenteerde Blackberry het nieuwe besturingsysteem: Blackberry 10. Blackberry 10 biedt een geheel andere ervaring dan men van Blackberry gewend is. Het wordt geheel bediend door middel van aanraken en laat de gebruiker met name veel 'swipen' (vegen over het scherm). De zakelijke markt wordt ook bediend: Blackberry 10 heeft vele interessante opties voor de zakelijk gebruiker, zoals het zeer eenvoudig scheiden van werk en privé door middel van Blackberry Balance. 


 

BlackBerry Z10


Meer nieuws over:

Aanmelden nieuwsbrief

Vul hier je e-mailadres in en ontvang de nieuwsbrief met het laatste nieuws en de meest actuele aanbiedingen automatisch in je mailbox.

Top 5 populairste smartphones

Wileyfox Swift 2X Blue

Wileyfox Swift 2X Blue

 
Samsung Galaxy J5 (2016) J510 Black

Samsung Galaxy J5 (2016) J510 Black

 
Lenovo P2 Grey

Lenovo P2 Grey

 
Motorola Moto G5 Grey

Motorola Moto G5 Grey

 
Huawei P9 Lite Black

Huawei P9 Lite Black

 

Laatste tweets van Belsimpel.nl