‹ Alle nieuwsberichten

Nu bij Belsimpel: Sony Xperia E

De nieuwe Sony Xperia E staat bekend als een compacte smartphone voor jongeren. Met zijn 3,5 inch scherm, Android en een zuinige accu van 1500mAh is het toestel niet alleen handzaam, maar ook erg zuinig met zijn energie. Voor jongeren handig, want die zijn de hele dag in touw en gebruiken hun smartphone voortdurend. Het beste nieuws: hij is op verkrijgbaar bij Belsimpel! 

Het ontwerp van de Sony Xperia E doet denken aan de andere Sony Xperia toestellen, maar grijpt ook een beetje terug uit de Ericsson tijd. Ook heeft de telefoon veel weg van Sony's huidige topmodel: de Sony Xperia T. Met dit fraai vormgegeven toestel is alles mogelijk: foto's en video's maken, surfen via WiFi en 3G en natuurlijk ook het luisteren van muziek. Geen enorm apparaat in je broekzak, want de Sony Xperia E is zeer compact! 

 

De Sony Xperia E is verkrijgbaar in zwart en goud. Later volgt ook een witte variant. De Xperia E is zowel in de vorm van een los toestel verkrijgbaar, als gratis in combinatie met een abonnement

Sony Xperia E GoldSony Xperia E Black

Meer nieuws over: