Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

‹ Alle nieuwsberichten

Nu bij Belsimpel: Sony Xperia E

De nieuwe Sony Xperia E staat bekend als een compacte smartphone voor jongeren. Met zijn 3,5 inch scherm, Android en een zuinige accu van 1500mAh is het toestel niet alleen handzaam, maar ook erg zuinig met zijn energie. Voor jongeren handig, want die zijn de hele dag in touw en gebruiken hun smartphone voortdurend. Het beste nieuws: hij is op verkrijgbaar bij Belsimpel! 

Het ontwerp van de Sony Xperia E doet denken aan de andere Sony Xperia toestellen, maar grijpt ook een beetje terug uit de Ericsson tijd. Ook heeft de telefoon veel weg van Sony's huidige topmodel: de Sony Xperia T. Met dit fraai vormgegeven toestel is alles mogelijk: foto's en video's maken, surfen via WiFi en 3G en natuurlijk ook het luisteren van muziek. Geen enorm apparaat in je broekzak, want de Sony Xperia E is zeer compact! 

 

De Sony Xperia E is verkrijgbaar in zwart en goud. Later volgt ook een witte variant. De Xperia E is zowel in de vorm van een los toestel verkrijgbaar, als gratis in combinatie met een abonnement

Sony Xperia E GoldSony Xperia E Black

Meer nieuws over:

Aanmelden nieuwsbrief

Vul hier je e-mailadres in en ontvang de nieuwsbrief met het laatste nieuws en de meest actuele aanbiedingen automatisch in je mailbox.

Top 5 populairste smartphones

Xiaomi Redmi Note 7 128GB Black

Xiaomi Redmi Note 7 128GB Black

 
Motorola One Black

Motorola One Black

 
OnePlus 7 6GB/128GB Mirror Grey

OnePlus 7 6GB/128GB Mirror Grey

 
LG G8s ThinQ Black

LG G8s ThinQ Black

 
Samsung Galaxy S10 128GB G973 Black

Samsung Galaxy S10 128GB G973 Black

 

Blijf altijd op de hoogte

Nergens ben je zo snel op de hoogte van het laatste telecomnieuws als via de officiële Social Media-kanalen van Belsimpel.nl.