Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

‹ Terug naar het nieuwsoverzicht

Nu bij Belsimpel: Sony Xperia E

Vrijdag 18 januari 2013, 17:46:16

De nieuwe Sony Xperia E staat bekend als een compacte smartphone voor jongeren. Met zijn 3,5 inch scherm, Android en een zuinige accu van 1500mAh is het toestel niet alleen handzaam, maar ook erg zuinig met zijn energie. Voor jongeren handig, want die zijn de hele dag in touw en gebruiken hun smartphone voortdurend. Het beste nieuws: hij is op verkrijgbaar bij Belsimpel! 

Het ontwerp van de Sony Xperia E doet denken aan de andere Sony Xperia toestellen, maar grijpt ook een beetje terug uit de Ericsson tijd. Ook heeft de telefoon veel weg van Sony's huidige topmodel: de Sony Xperia T. Met dit fraai vormgegeven toestel is alles mogelijk: foto's en video's maken, surfen via WiFi en 3G en natuurlijk ook het luisteren van muziek. Geen enorm apparaat in je broekzak, want de Sony Xperia E is zeer compact! 

 

De Sony Xperia E is verkrijgbaar in zwart en goud. Later volgt ook een witte variant. De Xperia E is zowel in de vorm van een los toestel verkrijgbaar, als gratis in combinatie met een abonnement

Sony Xperia E GoldSony Xperia E Black

Meer nieuws over:

Aanmelden nieuwsbrief

Vul hier je e-mailadres in en ontvang de nieuwsbrief met het laatste nieuws en de meest actuele aanbiedingen automatisch in je mailbox.

Top 5 populairste smartphones

Wileyfox Swift 2X Blue

Wileyfox Swift 2X Blue

 
Samsung Galaxy J5 (2016) J510 Black

Samsung Galaxy J5 (2016) J510 Black

 
Lenovo P2 Grey

Lenovo P2 Grey

 
Motorola Moto G5 Grey

Motorola Moto G5 Grey

 
Huawei P9 Lite Black

Huawei P9 Lite Black

 

Laatste tweets van Belsimpel.nl