‹ Alle nieuwsberichten

Sony Xperia Z gepresenteerd: pre-order nu!

Sony heeft zijn nieuwe vlaggenschip gepresenteerd: de Sony Xperia Z. Deze alleskunner beschikt over de meest geavanceerde specificaties en is daardoor mooi, snel en krachtig. De Xperia Z heeft twee opvallende kenmerken. Allereerst is de telefoon water- en stofbestendig. Ten tweede heeft de smartphone een 5.0 inch Full HD display, de beeldweergave op het scherm van de Xperia Z is daardoor een prachtige ervaring! De telefoon is verkrijgbaar in zwart en wit, eveneens heeft Sony een paarse versie aangekondigd. Helemaal speciaal: de Sony Xperia Z kan tegen water en stof dankzij de IP-57 certificering! 

 

 

Voorop staat dat Sony met de Xperia Z een fraai toestel heeft ontwikkeld. Het design ziet er zeer goed uit en is tot in de kleine details mooi afgewerkt. Het toestel beschikt over monsterlijke specificaties en toch heeft Sony dit in een compacte smartphone kunnen verwerken. Hij weegt namelijk slechts 146 gram en heeft de afmetingen 139x71x8 millimeter. De Sony Xperia Z is buitengewoon snel dankzij twee belangrijke factoren: de 1.5 GHz quad-core Snapdragon S4 Pro processor en het werkgeheugen van maar liefst 2GB.

 

De Sony Xperia Z is de eerste FullHD smartphone in Nederland.Beelden worden in mooie en haarscherpe kwaliteit weergegeven dankzij het 1080p scherm. Video’s kijken of gamen met de Xperia Z wordt een geweldige ervaring. Als besturingssysteem heeft de telefoon Android 4.1 Jelly Bean en in de nabije toekomst zal er een update komen naar Android 4.2. Dankzij dit besturingssysteem heeft u de mogelijkheid om via de Google Play Store applicaties en games te installeren op uw toestel. Een unieke eigenschap van de Sony Xperia Z is dat hij een IP57 certificatie heeft. Dit betekent dat de telefoon water- en stofbestendig is. De Sony Xperia Z is gratis in combinatie met een abonnement en is los als pre-order verkrijgbaar voor €629,-.