Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

‹ Terug naar het nieuwsoverzicht

Belsimpel opent handelsdag op de beurs

Vrijdag 26 oktober 2012, 18:06:43

Eén van de prijzen die Belsimpel ontving na het winnen van de Deloitte Technology Fast50 is het mogen openen van de beurs. Jeroen Doorenbos mocht vandaag, samen met een afvaardiging van medewerkers en Deloittepartners, de gong luiden om de handelsdag te openen. Een spannende dag dus in Amsterdam bij Euronext voor het snelst gegroeide technologiebedrijf van Nederland en België. 

 

Met deze klap op de gong werd een nieuwe handelsdag een feit. De beursdag begon aanvankelijk slecht, maar kreeg een positief einde: het lijkt erop dat de beurs gaat sluiten met een winst op de borden. Belsimpel mocht voor de deur van Beursplein 5 parkeren op een speciaal gereserveerde parkeerplaats. Dat Belsimpel in een Toyota Aygo rijdt is volgens Jeroen Doorenbos volledig in lijn met de filosofie van Belsimpel: "Keep it simple, we willen het simpel en betaalbaar maken voor de Nederlandse beller". 

 

Jeroen Doorenbos voor Belsimpel's Toyota Aygo

 

Meer informatie op: https://exchanges.nyx.com/nl/nyse-euronext-amsterdam/winnaar-deloitte-technology-fast50-belsimpel-opent-handel

Aanmelden nieuwsbrief

Vul hier je e-mailadres in en ontvang de nieuwsbrief met het laatste nieuws en de meest actuele aanbiedingen automatisch in je mailbox.

Top 5 populairste smartphones

Wileyfox Swift 2X Blue

Wileyfox Swift 2X Blue

 
Samsung Galaxy J5 (2016) J510 Black

Samsung Galaxy J5 (2016) J510 Black

 
Lenovo P2 Grey

Lenovo P2 Grey

 
Motorola Moto G5 Grey

Motorola Moto G5 Grey

 
Huawei P9 Lite Black

Huawei P9 Lite Black

 

Laatste tweets van Belsimpel.nl