‹ Alle nieuwsberichten

Belsimpel.nl genomineerd voor Deloitte Technology Fast50

Belsimpel.nl is wederom genomineerd voor een zeer prestigieuze prijs: de Deloitte Technology Fast50! De Deloitte Technology Fast50 is een jaarlijks terugkerende verkiezing van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven in Nederland en België. Donderdag 11 oktober 2012 wordt de uiteindelijke ranking feestelijk bekendgemaakt in Den Haag.

Over Belsimpel

Belsimpel.nl is in een paar jaar uitgegroeid tot één van de grootste leveranciers van mobiele telefoons en telecomabonnementen. Belsimpel onderscheidt zich door het uitgebreide aanbod van abonnementen van alle providers en het grote assortiment aan telefoons, tablets en accessoires. Aan de Grote Markt in Groningen werkt een jong team van 60 mensen met veel enthousiasme om onderscheidend te zijn en te blijven in de drukke mobiele telefonie markt. We zijn blij dat onze inzet niet onopgemerkt blijft en zijn aangenaam verrast met de nominatie voor de Deloitte Technology Fast50. Wij zien dat als een signaal dat we op de goede weg zijn.

 

Over Deloitte Technology Fast50

De Deloitte Technology Fast50 is een jaarlijks terugkerende verkiezing van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven in Nederland en België. De selectie vindt plaats op basis van de percentuele omzetgroei over de afgelopen vijf jaar (2007 - 2011). Ook bedrijven die korter dan vijf jaar bestaan, kunnen meedoen aan het Technology Fast50 programma in de categorie Rising Star. Zij worden beoordeeld op omzetpotentie en schaalbaarheid, in plaats van op groeicijfers. De deelnemers kunnen afkomstig zijn uit de publieke en private sector en omvatten alle technologie segmenten waaronder software, internet, biotech/medische apparatuur, computers/randapparatuur, halfgeleiders,

communicatiemiddelen/netwerken, media/entertainment en greentech. Naast de ranglijst bestaat het Technology Fast50 programma uit seminars, ronde tafel besprekingen met (voormalige) ‘captains of industry’ en studiereizen die gedurende het jaar georganiseerd worden.

 

 

 

Deloitte Fast50

Meer nieuws over: