Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

‹ Alle nieuwsberichten

iPhone 5 nu bij Belsimpel

Lang wachten wordt beloond met de introductie van de iPhone 5. Een Apple A6 processor, 4 inch touchscreen en LTE (4G) internet kenmerken het toestel. Met de 8-megapixel camera schiet je foto's die beter belicht en kleurecht zijn. iOS 6 geeft je al het gebruiksgemak dat je nodig hebt en maakt nieuwe functies mogelijk. Kortom; wees erbij! De iPhone 5 is leverbaar in zwart en wit, en in de varianten 16GB, 32GB en 64GB. Kers op de taart: Apple's nieuwe oordopjes zitten er bij!

Apple presenteerde de iPhone 5 op 12 september op een Apple Event. Belsimpel deed hiervan verslag via het liveblog op www.belsimpel.nl/iphone5. Nu de specificaties van het toestel bekend zijn is de ware strijd begonnen: we willen hem allemaal als eerste hebben! Plaats daarom een pre-order om hoog op de lijst te staan, dan heb je hem als eerste! De iPhone 5 komt op 28 september naar Nederland. De prijsstelling van de iPhone 4S destijds, blijft gehandhaafd. Een pre-order voor een 16GB iPhone 5 plaats je al voor 699 euro. Binnenkort is het ook mogelijk het toestel in combinatie met een abonnement te bestellen.

iPhone 5 Zwart

 

Meer nieuws over:

Aanmelden nieuwsbrief

Vul hier je e-mailadres in en ontvang de nieuwsbrief met het laatste nieuws en de meest actuele aanbiedingen automatisch in je mailbox.

Top 5 populairste smartphones

Motorola Moto G5s Plus Grey

Motorola Moto G5s Plus Grey

 
Xiaomi Mi A1 64GB Black

Xiaomi Mi A1 64GB Black

 
Samsung Galaxy J5 (2017) J530 16GB Black

Samsung Galaxy J5 (2017) J530 16GB Black

 
Huawei P20 Lite Black

Huawei P20 Lite Black

 
OnePlus 6 64GB Mirror Black

OnePlus 6 64GB Mirror Black

 

Blijf altijd op de hoogte

Nergens ben je zo snel op de hoogte van het laatste telecomnieuws als via de officiële Social Media-kanalen van Belsimpel.nl.