Klantenservice vandaag geopend vanaf 9.00 uur Orderstatus

‹ Terug naar het nieuwsoverzicht

Acer Liquid Glow: de compacte smartphone

Dinsdag 03 juli 2012, 18:25:10

In een tijd waarin nieuwe smartphones weer iets groter zijn dan de oudere modellen, is er ook een ontsnappingsclausule: de Acer Liquid Glow. Deze smartphone met Android 4.0 Ice Cream Sandwich is compact, snel en helemaal bij de tijd. Het toestel ondersteunt onder andere NFC en beschikt over alles wat je van een smartphone verwacht: een snelle processor, genoeg werkgeheugen en een goede camera.

De Acer Liquid Glow heeft een 3,7'' WVGA touchscreen met multitouch. Op de achterkant van de telefoon vinden de een 5-megapixel camera die goede foto's maakt. Dit kan ook in het donker dankzij de ingebouwde LED-flitser. Het is zelfs goed mogelijk om bewegende objecten vast te leggen met de Acer Liquid Glow, dankzij de autofocus functie. Scherpstellen gaat dus veel beter dan voorheen! De 1 GHz processor wordt ondersteund door 512MB werkgeheugen, waarmee we de Liquid Glow met recht een krachtige smartphone mogen noemen, zeker gezien de prijs. Natuurlijk ontbreken WiFi, Bluetooth, GPS en zelfs een FM-radio niet. 

De Acer Liquid Glow is nu te bestellen bij Belsimpel. U kunt kiezen voor een los toestel, maar de Liquid Glow is ook gratis in combinatie met een abonnement

Acer Liquid Glow

Meer nieuws over:

Aanmelden nieuwsbrief

Vul hier je e-mailadres in en ontvang de nieuwsbrief met het laatste nieuws en de meest actuele aanbiedingen automatisch in je mailbox.

Top 5 populairste smartphones

Wileyfox Swift 2X Blue

Wileyfox Swift 2X Blue

 
Samsung Galaxy J5 (2016) J510 Black

Samsung Galaxy J5 (2016) J510 Black

 
Lenovo P2 Grey

Lenovo P2 Grey

 
Motorola Moto G5 Grey

Motorola Moto G5 Grey

 
Huawei P9 Lite Black

Huawei P9 Lite Black

 

Laatste tweets van Belsimpel.nl