Klantenservice vandaag geopend vanaf 9.00 uur Orderstatus

‹ Terug naar het nieuwsoverzicht

LG Optimus 4X HD: de goedkoopste van Nederland

Vrijdag 29 juni 2012, 11:00:43

De LG Optimus 4X HD is nu bij Belsimpel.nl verkrijgbaar, voor de laagste prijs van Nederland! Het toestel gaat de concurrentie aan met populaire toestellen zoals de HTC One X en Samsung Galaxy S3, die eveneens een quad core processor onder de motorkap hebben. De Optimus 4X HD doet niet onder voor deze toestellen en gaat een grote toekomst tegemoed. 

Voor de LG Optimus 4X HD geldt dat dit toestel voor LG sinds lange tijd weer een echt high-end toestel is. Vaak bracht het bedrijf toestellen uit die verbeterde versies van oude modellen waren. Dit toestel is dat overduidelijk niet, we vinden dat ook terug in het schitterende design en in de specificaties. Een quad core smartphone hadden we van LG nog niet eerder gezien. Bovendien heeft de LG Optimus 4X HD een 4.7'' True HD IPS touchscreen, dat in reviews vaak positief ervaren wordt.

De LG Optimus 4X HD is bij Belsimpel op voorraad. Je hebt het toestel bij Belsimpel voor de laagste prijs van Nederland! Het toestel is verkrijgbaar in zwart en wit en is zowel los als GRATIS in combinatie met een abonnement te verkrijgen.LG Optimus 4X HD

Aanmelden nieuwsbrief

Vul hier je e-mailadres in en ontvang de nieuwsbrief met het laatste nieuws en de meest actuele aanbiedingen automatisch in je mailbox.

Top 5 populairste smartphones

Motorola Moto G5 Grey

Motorola Moto G5 Grey

 
Wileyfox Swift 2X Blue

Wileyfox Swift 2X Blue

 
Samsung Galaxy J5 (2016) J510 Black

Samsung Galaxy J5 (2016) J510 Black

 
Lenovo P2 Grey

Lenovo P2 Grey

 
Huawei P8 Lite 2017 Black

Huawei P8 Lite 2017 Black

 

Laatste tweets van Belsimpel.nl