Klantenservice vandaag geopend vanaf 9.00 uur Orderstatus

‹ Alle nieuwsberichten

LG Optimus 4X HD: de goedkoopste van Nederland

De LG Optimus 4X HD is nu bij Belsimpel.nl verkrijgbaar, voor de laagste prijs van Nederland! Het toestel gaat de concurrentie aan met populaire toestellen zoals de HTC One X en Samsung Galaxy S3, die eveneens een quad core processor onder de motorkap hebben. De Optimus 4X HD doet niet onder voor deze toestellen en gaat een grote toekomst tegemoed. 

Voor de LG Optimus 4X HD geldt dat dit toestel voor LG sinds lange tijd weer een echt high-end toestel is. Vaak bracht het bedrijf toestellen uit die verbeterde versies van oude modellen waren. Dit toestel is dat overduidelijk niet, we vinden dat ook terug in het schitterende design en in de specificaties. Een quad core smartphone hadden we van LG nog niet eerder gezien. Bovendien heeft de LG Optimus 4X HD een 4.7'' True HD IPS touchscreen, dat in reviews vaak positief ervaren wordt.

De LG Optimus 4X HD is bij Belsimpel op voorraad. Je hebt het toestel bij Belsimpel voor de laagste prijs van Nederland! Het toestel is verkrijgbaar in zwart en wit en is zowel los als GRATIS in combinatie met een abonnement te verkrijgen.LG Optimus 4X HD

Aanmelden nieuwsbrief

Vul hier je e-mailadres in en ontvang de nieuwsbrief met het laatste nieuws en de meest actuele aanbiedingen automatisch in je mailbox.

Top 5 populairste smartphones

Motorola Moto G5s Plus Grey

Motorola Moto G5s Plus Grey

 
Xiaomi Mi A1 64GB Black

Xiaomi Mi A1 64GB Black

 
Samsung Galaxy J5 (2017) J530 16GB Black

Samsung Galaxy J5 (2017) J530 16GB Black

 
Huawei P20 Lite Black

Huawei P20 Lite Black

 
OnePlus 6 64GB Mirror Black

OnePlus 6 64GB Mirror Black

 

Blijf altijd op de hoogte

Nergens ben je zo snel op de hoogte van het laatste telecomnieuws als via de officiële Social Media-kanalen van Belsimpel.nl.