Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

‹ Alle nieuwsberichten

LG Optimus 4X HD: de goedkoopste van Nederland

De LG Optimus 4X HD is nu bij Belsimpel.nl verkrijgbaar, voor de laagste prijs van Nederland! Het toestel gaat de concurrentie aan met populaire toestellen zoals de HTC One X en Samsung Galaxy S3, die eveneens een quad core processor onder de motorkap hebben. De Optimus 4X HD doet niet onder voor deze toestellen en gaat een grote toekomst tegemoed. 

Voor de LG Optimus 4X HD geldt dat dit toestel voor LG sinds lange tijd weer een echt high-end toestel is. Vaak bracht het bedrijf toestellen uit die verbeterde versies van oude modellen waren. Dit toestel is dat overduidelijk niet, we vinden dat ook terug in het schitterende design en in de specificaties. Een quad core smartphone hadden we van LG nog niet eerder gezien. Bovendien heeft de LG Optimus 4X HD een 4.7'' True HD IPS touchscreen, dat in reviews vaak positief ervaren wordt.

De LG Optimus 4X HD is bij Belsimpel op voorraad. Je hebt het toestel bij Belsimpel voor de laagste prijs van Nederland! Het toestel is verkrijgbaar in zwart en wit en is zowel los als GRATIS in combinatie met een abonnement te verkrijgen.LG Optimus 4X HD

Aanmelden nieuwsbrief

Vul hier je e-mailadres in en ontvang de nieuwsbrief met het laatste nieuws en de meest actuele aanbiedingen automatisch in je mailbox.

Top 5 populairste smartphones

Xiaomi Redmi Note 7 128GB Black

 

Motorola One Black

 

OnePlus 7 6GB/128GB Mirror Grey

 

LG G8s ThinQ Black

 

Samsung Galaxy S10 128GB G973 Black

 

Blijf altijd op de hoogte

Nergens ben je zo snel op de hoogte van het laatste telecomnieuws als via de officiële Social Media-kanalen van Belsimpel.nl.