Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

‹ Alle nieuwsberichten

Tele2 meest aantrekkelijke sim-only aanbieder

Een onderzoekje van Tweakers.net wijst uit dat consumenten die op zoek zijn naar een sim-only abonnement bij Tele2 het goedkoopst uit zijn. In het onderzoek worden drie klantprofielen vergeleken en worden de meest relevante sim-only abonnementen op een rij gezet. Daarin onderscheidt Tweakers de 'alles online'-consument, de 'veel online'-consument en de 'niet zo veel online'-consument, die respectievelijk heel veel, veel en gemiddeld internetten, en die respectievelijk nauwelijks, weinig en gemiddeld bellen en smsen. In alle drie de gevallen blijkt Tele2 de goedkoopste keuze te zijn.

Het vergelijken van sim-only abonnementen is soms lastig. Daarom heeft Belsimpel de sim-only vergelijker ontwikkeld. Hier kunt u uw persoonlijke wensen voor een abonnement invoeren en op die manier vaststellen welk abonnement het beste bij u past. Wilt u persoonlijk advies van één van onze medewerkers? Belsimpel helpt u graag! U kunt tussen 09:00 en 22:00 terecht op 050 - 210 34 04 en 24 uur per dag via ons e-mailadres info@belsimpel.nl

Aanmelden nieuwsbrief

Vul hier je e-mailadres in en ontvang de nieuwsbrief met het laatste nieuws en de meest actuele aanbiedingen automatisch in je mailbox.

Top 5 populairste smartphones

Motorola Moto G5s Plus Grey

Motorola Moto G5s Plus Grey

 
Xiaomi Mi A2 32GB Black

Xiaomi Mi A2 32GB Black

 
Apple iPhone SE 32GB Black

Apple iPhone SE 32GB Black

 
Sony Xperia XZ2 Compact Green

Sony Xperia XZ2 Compact Green

 
Huawei P Smart+ Black

Huawei P Smart+ Black

 

Blijf altijd op de hoogte

Nergens ben je zo snel op de hoogte van het laatste telecomnieuws als via de officiële Social Media-kanalen van Belsimpel.nl.